Orange Business Services ondersteunt Jacobs Douwe Egberts met schaalbaar netwerkinfrastructuur

18-01-2023 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Orange Business Services ondersteunt Jacobs Douwe Egberts met schaalbaar netwerkinfrastructuur

Orange Business Services heeft veilige end-to-end connectiviteitsoplossingen geleverd voor meer dan 120 internationale vestigingen van Jacobs Douwe Egberts (JDE), het wereldwijde koffiebedrijf. De connectiviteitsoplossingen werken op basis van Flexible SD-WAN. Deze flexibele infrastructuur zal de ambitieuze wereldwijde uitbreidingsplannen en digitale transformatie van JDE ondersteunen.

JDE zocht naar een zeer schaalbare infrastructuur die zowel aan de huidige situatie als aan toekomstige eisen kan voldoen. Hiertoe heeft Orange Business Services in veertig landen in Europa, Afrika, Azië-Pacific en Latijns-Amerika een wereldwijde connectiviteitsoplossing geïmplementeerd op basis van Flexible SD-WAN. Als aanvulling hierop heeft Orange managed services voor netwerkbeveiliging en cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen geleverd voor de infrastructuur van JDE’s datacenters in Amsterdam, Sao Paulo en Singapore.

Flexible SD-WAN bewijst zijn flexibiliteit

Flexible SD-WAN bewees al snel zijn waarde voor fusies en overnames toen JDE onlangs een bedrijf in Azië-Pacific had overgenomen. JDE kon de nieuwe teams en vestigingen direct integreren in zijn IT-infrastructuur, zodat zij toegang kregen tot de bedrijfsapplicaties en het netwerk. Dit bespaarde aanzienlijk veel tijd en maakte een snelle onboarding mogelijk.

“Orange Business Services heeft ons geholpen een sterke, veerkrachtige en vooral schaalbare en veilige connectiviteitsinfrastructuur op te bouwen. Dankzij deze infrastructuur beschikken we nu over de digitale en flexibele diensten die ons bedrijf nodig heeft om onze expansiedoelen te bereiken en om een solide digitaliseringstraject te garanderen”, aldus Alexander Min, Global IT Director, Global Information Systems bij JDE. “Daarnaast hebben we hiermee de gebruikerservaring verbeterd, met name op afgelegen locaties.”

“JDE plukt de vruchten van een veilige en flexibele infrastructuur die is geworteld op onze expertise op het gebied van connectiviteit, cloud en beveiliging dankzij ons Evolution Platform. Met deze aanpak wordt de digitale transformatie versneld en het bedrijf vooruitgeholpen. JDE heeft al aanzienlijke prestatievoordelen gezien doordat het snel nieuwe locaties aan zijn netwerk kan toevoegen en dit is hopelijk nog maar het begin van een succesvolle samenwerking”, aldus Nemo Verbist, Senior Vice President Europe voor Orange Business Services.

Terug naar nieuws overzicht
Cases