Witold Kepinski

Witold Kepinski (1969) is Editor-in-Chief en Director content en medeaandeelhouder van Dutch IT-channel. Samen met een gespecialiseerd team van redacteuren, bloggers en videomakers verzorgt Witold Kepinski de content voor het magazine, website, apps en social media kanalen LinkedIn, Twitter en Facebook. Dutch IT-channel organiseert ook verschillende jaarlijks terugkerende netwerkevents zoals onder andere het en het Future of Business Technology event, Digital Workplace Event en Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala. meer>

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 > 918
1 / 2 / 3 / 4 / 5 > 918

Witold Kepinski (1969) studeerde Geschiedenis aan de Universiteit Leiden met een bijzondere interesse voor Recht, Informatica en Amerikanistiek. Na zijn afsturen is hij actief als bladenmaker en online op het gebied van websites, apps, video en social media. Witold heeft een brede kennis van de zakelijke ICT, van moderne cloud gebaseerde datacenters tot en met de nieuwste devices. Witold heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de Nationale en Internationale IT-business waar hij nieuws en marktontwikkelingen beschrijft. Witold werkte eerder bij de Amerikaanse media-multinational IDG (Infoworld, Webwereld, NetworkWorld, ComputerPartner) en VNU (CRN en Computable). Op verzoek van IT-dienstverleners, resellers, distributeurs en IT-leveranciers startte Witold in 2012 Dutch IT-channel dat nu het grootste channel partner platform van Nederland is.

Profiel Witold Kepinski

Witold Kepinski werkte na zijn afstuderen voor het Leidsch Dagblad en werd daarna actief als IT-journalist voor diverse vakbladen. Hij werkte vanaf 1999 lange tijd bij de Amerikaanse media-multinational IDG (Infoworld, Webwereld, NetworkWorld, ComputerPartner). Daarna bekleede hij een managementfunctie bij VNU (CRN en Computable). Op verzoek van IT-dienstverleners, resellers, distributeurs en IT-leveranciers startte Witold in 2012, met Rob de Kleijnen en wijlen Erik van Heest, het Dutch IT-channel platform. Vandaag de dag is Dutch IT-channel het grootste IT-business platform van Nederland met een magazine, website, gratis apps, sociale media kanalen en evenementen.

Content

Samen met een gespecialiseerd team van redacteuren, bloggers en videomakers verzorgt hoofdredactur Witold Kepinski voor Dutch IT-channel de content voor het magazine, website, apps en social media kanalen, in het bijzonder LinkedIn, Twitter en Facebook. Dutch IT-channel organiseert ook verschillende jaarlijks terugkerende netwerkevents zoals onder andere het The Future of Business Technologevent, Digital Workplace Event en het  Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala

Geschiedenis

Witold Kepinski studeerde Geschiedenis in Leiden en heeft nog steeds veel interesse in het verleden. Hij is daarom vaak te vinden op historische plaatsen. Verder houdt hij van fietsen langs de Noordzeekust en peddelt hij graag in zijn kajak in het waterrijke Leiden.

Digitale Transformatie

Witold Kepinski is tevens coauteur van Het “Handboek Soldaat” voor de disruptie en digitalisering van business dat hij in samenwerking met trendwatcher Adjiedj Bakas heeft geschreven. Dit boek is in juli 2016 gepubliceerd.

Nieuwsarchief Tip de redactie