Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
14-06-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Video: All-Flash Storage in trek bij IT-beslissers

Pure Storage, een Californische leverancier van all-flash oplossingen, houdt zijn jaarlijkse Pure //Accelerate 2017 event in San Francisco waar enkele duizenden klanten en partners samenkomen. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel, sprak in een video interview met Bart van Rheenen, Managing Director van Arrow ECS in de Benelux. Hij zegt elk jaar flink te groeien met de Pure Storage all-flash oplossingen die interessant zijn voor IT-beslissers als IT-dienstverleners. Daarnaast had Van Rheenen nieuws over Huawei en Hewlett Packard Enterprise (HPE).

All-Flash storage

Pure Storage zegt flash storage oplossingen te leveren om organisaties hun business en IT-processen te transformeren waarmee zij nog innovatiever kunnen zijn. De op all-flash gebaseerde opslagtechnologie is, gecombineerd met zijn businessmodel volgens Pure Storage een aanjager voor noodzakelijke digitale transformatie binnen ondernemingen wereldwijd. De klanten van Pure Storage profiteren daarbij van Smart-Storage-oplossingen, die sterk vereenvoudigd, altijd beschikbaar en efficiënt zijn en bovendien een extreem lange levenscyclus hebben, aldus Pure Storage.

Pure Storage levert twee belangrijke producten: FlashArray//M , geoptimaliseerd voor gestructureerde workloads, en FlashBlade, ideaal voor ongestructureerde data.

Terug naar video overzicht