Paul van Boerdonk wordt Managing Director Claranet Benelux

Paul van Boerdonk

04-04-2023 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Paul van Boerdonk wordt Managing Director Claranet Benelux

Claranet Benelux, totaalleverancier van IT-diensten, heeft per direct Paul van Boerdonk benoemd tot nieuwe Managing Director. Paul is in deze rol verantwoordelijk voor de aansturing van Claranet Benelux, waaronder de onlangs opgerichte Cyber Security Business Unit. Paul zal zich concentreren op het verstevigen en uitbouwen van de marktpositie van Claranet in de Benelux.

Oprichter van Claranet en CEO Charles Nasser is enthousiast over de benoeming van Paul van Boerdonk: “Ik ben verheugd dat Paul van Boerdonk Claranet versterkt. Paul brengt als Managing Director waardevolle expertise mee om de organisatie in Nederland verder te laten groeien. Ik ben ervan overtuigd dat we met zijn komst de weg kunnen inslaan om van Claranet een nog belangrijkere speler in de Benelux te maken en klanten te helpen in hun digitale groei.”

Paul van Boerdonk is afkomstig van Philips Benelux, waar hij de afgelopen jaren bij Healthcare werkte als Managing Director van de Ultrasound-divisie. Daarvoor heeft hij als General Manager, Business Leader en Marketing & eCommerce Leader de nodige expertise opgebouwd in het aansturen, ontwikkelen en verder professionaliseren van organisaties.

Paul van Boerdonk: “Ik vind het fantastisch om als Managing Director van Claranet Benelux te mogen starten. De afgelopen jaren heeft Claranet succesvol de transformatie doorgemaakt van Internet Service Provider naar gevestigde IT-leverancier met een compleet portfolio. Het bedrijf heeft alles in huis om een belangrijke bijdrage te leveren aan onze klanten om hun digitale ontwikkeling te ondersteunen. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met de organisatie en onze klanten het succesverhaal van Claranet verder voort te zetten”.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters