delaware vergroot internationale voetafdruk

07-03-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

delaware vergroot internationale voetafdruk

In 2023 zal delaware zijn activiteiten in Maleisië uitbreiden en nieuwe afdelingen opstarten in Marokko, India, Ierland en Canada. Zo zal het bedrijf zijn SAP- en Microsoft-capaciteiten uitbreiden en zijn aanbod van internationale diensten versterken. De internationale uitbreiding stelt delaware in staat om zich wereldwijd nog beter concurrentieel op te stellen.

“In onze geografische uitbreidingsstrategie geven we prioriteit aan internationale mogelijkheden die ons bedrijf op lange termijn ondersteunen,” zegt Eric Hiernaux, Managing Director van delaware International. “We bestrijken een grote markt en willen met delaware overal aanwezig zijn. Daarom is investeren in delivery- en support-afdelingen een belangrijk onderdeel van onze wereldwijde aanpak. Zij bieden internationale ondersteuning en versnellen zo de groei van onze meer mature afdelingen.”

Fusies met extra impact in Maleisië

Als onderdeel van de groei fusioneert delaware Maleisië met SIS Group en Applicate.

SIS Group is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van SAP Industry Solution for Utilities (ISU). Samen creëren ze een grotere impact in Maleisië, en bij uitbreiding in de volledige Zuidoost-Aziatische markt. Bovendien versterkt de jarenlange SAP ISU-expertise van SIS Group de SAP Utilities-capaciteiten van delaware. De fusie helpt SIS Group de omvang van zijn SAP-dienstverlening te vergroten en zo zijn positie op de markt te verstevigen.

delaware versterkt ook zijn Microsoft-capaciteiten in deze regio door te fuseren met Applicate. Door de krachten te bundelen zet delaware een nieuwe Microsoft BizApps-speler op de kaart in Maleisië en Zuidoost-Azië. Het doel is een succesvol wereldwijd Microsoft dienstencentrum uit te bouwen, en hiervoor de internationale omvang en merkbekendheid van delaware te benutten.

SIS Group en Applicate zullen in de loop van 2023 geleidelijk integreren met delaware Maleisië en delaware Filipijnen. Partners Paul Foster en Bala Nair gaan eind 2023 met pensioen. Intussen verwelkomt delaware Joe Loo, David Sor en Chew Yung Hua in het partnerschap van delaware Maleisië. David Sor neemt de rol op van Managing Director van de nieuwe, uitgebreide Maleisische vestiging.

Nieuwe afdelingen in Marokko en India

De afdelingen in Marokko en India worden allebei dienstencentra (Global Delivery Center) met een focus op SAP. Zij zullen hoogwaardige diensten leveren aan andere delaware-afdelingen en aan klanten wereldwijd. Ataa Erroussafi neemt de rol op van Managing Director van delaware Marokko, Amit Gupta wordt Managing Director van delaware India. In de toekomst zullen beide afdelingen focussen op het bouwen van een sterk merk op de Marokkaanse en Indiase consulting markt.

Aangezien Marokko grenst aan de bestaande scale-up en mature afdelingen van delaware, zorgen praktische voordelen zoals geografische nabijheid en identieke tijdzones voor een nauwe samenwerking met andere landen in en rond Europa. Daarnaast werkte delaware Noord-Amerika al nauw samen met Indiase IT-professionals door offshoring. De oprichting van een internationaal dienstencentrum in India was een logische volgende stap.

De ondersteunende rol van delaware Ierland en Canada

De nieuwe afdelingen van delaware in Ierland en Canada spelen een ondersteunende rol. delaware Ierland werd opgericht om de Britse markt te helpen uitbreiden en de Ierse markt te ontwikkelen, delaware Canada ondersteunt dan weer de Canadese markt, samen met delaware Noord-Amerika. “Ons uiteindelijke doel is om door middel van een verhoogde samenwerking onze aanwezigheid op de internationale markt te vergroten en nog betere diensten te leveren aan onze internationale klanten,” zegt Eric Hiernaux. “We zijn verheugd onze nieuwe afdelingen en nieuwe #peopleofdelaware te mogen verwelkomen! We kijken uit naar wat de toekomst brengt.”

Terug naar nieuws overzicht