Michaël Maas verlaat ServiceNow

Michaël Maas

03-04-2023 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Michaël Maas verlaat ServiceNow

Michaël Maas, Vice President & General Manager, EMEA Noord bij ServiceNow, verlaat het bedrijf. Dit meldt hij Op LinkedIn. Maas meldt: "Het is tijd om te pauzeren, na te denken en een nieuwe loopbaanreis te beginnen. Wat een voorrecht was het om mijn team door heel EMEA Noord te leiden en zoveel klanten en partners te bedienen gedurende de afgelopen 6 jaar en 3 maanden. Deel uitmaken van dit ongelooflijk succesvolle bedrijf en wereldwijde leiderschapsteam was erg inspirerend.

We hebben in 2017 een nieuwe bedrijfsstrategie geïmplementeerd, ontwikkeld door John Donahoe, waarin het doel, de branding en de 10-jarige missie van ServiceNow werden geïntroduceerd, dit alles met een niet-aflatende klantgerichtheid. Denken dat onze erkenning door Forbes als het meest "innovatieve bedrijf" in september 2018 het hoogtepunt zou zijn... dat is zeker niet het geval geweest. Bill McDermottheeft ons laten kennismaken met Dreaming Big en heeft geleid tot nog meer klantintimiteit met branchespecifieke workflows om de digitale bedrijfstransformatie te stimuleren. We hebben onze langetermijnstrategie aangepast en zijn in 2021 door Fortune Magazine uitgeroepen tot een van "de meest bewonderde bedrijven ter wereld". De aftrap van de verkoop in Vegas in januari was verbluffend ... wat een toekomst.

Tijdens mijn tijd hier heb ik veel herinneringen en vriendschappen opgedaan. Ik wil ServiceNow bedanken dat ik mezelf heb laten groeien, ontwikkelen en opleiden. Ik zal mijn team missen dat groei, marktaandeel, innovatie en cultuur heeft gerealiseerd.

Ze zeggen dat het niet om de bestemming gaat, maar om de reis... voor mij gaat het om de bemanning op de reis.

Dus wat is het volgende?... voor het eerst in mijn 25-jarige carrière zal ik een pauze nemen. De komende maanden zal ik me concentreren op mijn gezin, gezondheid en de technologiemarkt verkennen voor een nieuw carrière-avontuur. Blijf kijken…!"

 

Terug naar nieuws overzicht