SentinelOne DataSet bekroond met AWS Container Competency-status

24-02-2023 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

SentinelOne DataSet bekroond met AWS Container Competency-status

SentinelOne DataSet behaalt de Amazon Web Services (AWS) Container Competency-status, maakt SentinelOne bekend. Met deze erkenning door AWS is SentinelOne een lid van het AWS Partner Network (APN) dat gespecialiseerde expertise en bewezen succes biedt aan klanten die applicaties willen bouwen, draaien en beheren op AWS-containertechnologieën.

DataSet biedt een complete oplossing voor logging, monitoring en troubleshooting in containeromgevingen, waardoor organisaties kunnen profiteren van de voordelen van cloud, containers en Kubernetes. De oplossing werkt naadloos samen met AWS-services zoals Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS), Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) en AWS Fargate. Het verzamelt continu statistieken, events en logs van de hele stack, brengt afwijkingen aan het licht en legt de onderliggende oorzaken bloot, zodat DevOps-, SRE- en engineering-teams sneller dan ooit prestatieproblemen kunnen detecteren en oplossen.

"We zijn verheugd met deze AWS Container Competency-status en zullen ons blijven inspannen om de cloudreis van onze klanten te versnellen", zegt Rajiv Taori, General Manager van de DataSet-business bij SentinelOne. "Dynamische containeromgevingen genereren veel fast-moving data. Traditionele oplossingen zijn duur, moeilijk te schalen en traag in het detecteren van afwijkingen. DataSet biedt eenvoudige schaalbaarheid en real time performance tegen een fractie van de kosten. SentinelOne helpt klanten efficiënt hun applicaties te moderniseren door de inzet van containers en de reeks krachtige tools die AWS biedt. Deze erkenning bevordert onze samenwerking in het leveren van klantsucces."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud