Sennheiser Group benoemt nieuwe raad van bestuur

30-01-2023 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Sennheiser Group benoemt nieuwe raad van bestuur

Sennheiser Group presenteert een nieuw samengesteld managementteam. De nieuwe Raad van Bestuur van de audiospecialist omvat vertegenwoordigers van de drie businessunits Pro Audio, Business Communication en Neumann, evenals Supply Chain, Corporate Functions en Development. Samen met co-CEO’s Daniel en Andreas Sennheiser implementeren de bestuursleden de strategische doelstellingen van de Sennheiser Group.

De operationele activiteiten van de Sennheiser Group worden sinds 1 januari 2023 geleid door een team van zes. De nieuwe Raad van Bestuur (RvB) wordt gevormd door Greg Beebe (Executive Vice President Professional Audio), Ron Holtdijk (Executive Vice President Business Communication), Ralf Oehl (CEO Georg Neumann GmbH), Steffen Heise (CFO), Dr. Andreas Fischer (COO) en Markus Redelstab (CTO).

Peter Claussen en Thomas Weinzierl blijven tot pensionering betrokken

Peter Claussen en Thomas Weinzierl, die voorheen als COO’s verantwoordelijk waren voor Professional Business en Supply Chain, blijven ook aan boord van de RvB tot hun respectievelijke pensionering in 2023 en 2024. In de tussentijd dragen ze hun operationele taken en uitgebreide kennis geleidelijk over aan de nieuwe RvB. In de toekomst concentreren co-CEO’s Dr. Andreas en Daniel Sennheiser zich voornamelijk op het bedrijfsmanagement en de strategische ontwikkeling en meer tijd aan klanten besteden, terwijl de andere RvB-leden de operationele activiteiten leiden.

Yasmine Riechers en Mareike Oer vervolledigen als uitgebreid managementteam de leiding van de Sennheiser Group, en vertegenwoordigen het Corporate Development Office en Brand & Corporate Communication.

Terug naar nieuws overzicht