Irvin Shillingford leidt Hornetsecurity UK, Benelux en Nordic

Irvin Shillingford

23-01-2023 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Irvin Shillingford leidt Hornetsecurity UK, Benelux en Nordic

Hornetsecurity, leverancier van trainingsdiensten voor e-mailbeveiliging, back-up en security awareness, heeft Irvin Shillingford aangesteld om zijn Noord-Europese regionale team te leiden.

Shillingford heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van cyber- en softwareoplossingen bij belangrijke bedrijven. Hij heeft verschillende senior leiderschapsrollen bekleed met het leiden van teams voor bedrijfsontwikkeling, terwijl hij met succes het kanaal gebruikte om wederzijdse groeidoelstellingen te bereiken. Zijn ervaring zal helpen om het bereik en de groei van Hornetsecurity uit te breiden in het VK, de Benelux en Scandinavië.

De benoeming van Shillingford maakt deel uit van het strategische groeiplan van Hornetsecurity voor 2023, waarbij het bedrijf ernaar streeft de productbeschikbaarheid te vergroten, uitstekende klantenservice te bieden en ondersteuning te bieden bij het beperken van cyberdreigingen voor al zijn klanten.

Daniel Blank, COO van Hornetsecurity, zei: “Noord-Europa is voor ons een belangrijke strategische regio met een steeds hoger omzetpotentieel. Buiten de VS heeft het de grootste voetafdruk van Microsoft 365, met het VK en Nederland in de top vijf van gebruikslanden . Onze vlaggenschipoplossingen blinken uit in deze omgevingen, dus het was van essentieel belang dat we de juiste kandidaat aanstelden om het groeiende team te leiden en wederzijds succes met onze wederverkopers, MSP's en distributeurs religieus te ondersteunen. We zijn verheugd om te zien waar Irvin de groeiniveaus naartoe zal leiden.”

Irvin Shillingford, Regional Manager Northern Europe, merkte op: “Ik ben verheugd om me bij Hornetsecurity aan te sluiten in een belangrijke groeifase voor het bedrijf. Met mijn kennis van de regio's en uitgebreide commerciële ervaring kan ik een positieve bijdrage leveren in een senior leiderschapsrol en dit bedrijf vooruit helpen.”
De benoeming van Shilllingford gaat per direct in.

Terug naar nieuws overzicht
Security