Kom naar de CloudLunch op elf november in Bistro Belle in Oud-Zuilen

01-11-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Kom naar de CloudLunch op elf november in Bistro Belle in Oud-Zuilen

Op 11 november a.s. is er weer een nieuwe CloudLunch in Bistro Belle in Oud-Zuilen. Marc Dekker, sales manager van Citrix, vertelt alles over de toekomst van werk. Hoe kun je je onderscheiden met het oog op de nieuwe generatie medewerkers? Hoe kijken de jongere generaties tegen werken aan, een baan in het algemeen en wat vinden ze belangrijk?

Daarnaast gaat Marc ook in op hoe je je als organisatie hierop kunt voorbereiden en op de juiste manier hierop kunt inspelen zodat je onderscheidend bent in de markt.

Ook heeft CloudLunch met Edwin Poot van Bliq Mobility een super interessante onafhankelijke spreker. Hij geeft tijdens deze CloudLunch inzage in de snel veranderende markt voor leaseauto’s en mobiliteit. Edwin richt zich op innovatieve diensten (Managed Services) waarbij het verdienmodel draait om toegevoegde waarde en niet de objecten die worden ingezet. Edwin maakt de link met Cloud Service Providers die ook hun businessmodel willen veranderen door zich meer en meer op dienstverlening te richten en te focussen op innovatie.

Dutch IT Channel is media partner van CloudLunch en maakt een video verslag.

Kom 11 november naar de CloudLunch bij Bistro Belle. Luister naar inspirerende presentaties en netwerk met peers en cloudbedrijven. Het aantal plaatsen is beperkt dus schrijf je vandaag nog in via www.cloudlunch.nl/aanmelden!

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud