Maastricht UMC was slecht bereikbaar door IT-storing

09-09-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Maastricht UMC was slecht bereikbaar door IT-storing

Het Maastricht UMC is gisteren getroffen door een IT-storing. Het ziekenhuis zag zich genoodzaakt polikliniek afspraken af te zeggen. Ook was het ziekenhuis zowel telefonisch als digitaal slecht bereikbaar. De storing is inmiddels opgelost.

Het is onduidelijk waardoor de storing is veroorzaakt. "Op dit moment wordt nog altijd onderzocht wat de oorzaak van de storing is.
Heeft u vandaag (donderdag 8 september) een afspraak bij een van onze poliklinieken of een bel-afspraak dan gaat deze afspraak niet door. U krijgt een oproep voor een nieuwe afspraak. U hoeft hier niet zelf voor te bellen. Denkt u dat uw afspraak vanwege uw gezondheidssituatie niet kan worden uitgesteld, kom dan naar wel naar het ziekenhuis", schreef het Maastricht UMC gisteren op zijn website.

De problemen zijn inmiddels opgelost. Het ziekenhuis verwacht dat afspraken die voor vandaag gepland zijn kunnen doorgaan. Patiënten wiens afspraak gisteren is afgezegd, krijgen een nieuwe afspraak. Meer informatie is hier beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht