Basware lanceert Partner Center of Excellence

Dany de Budt, Basware

12-12-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Basware lanceert Partner Center of Excellence

Basware introduceert ‘Partner Center of Excellence’ als onderdeel van een voortdurende focus op de verbetering van klantresultaten en waarmee implementatiepartners bij hun leveringen op het gebied van procure-to-pay worden gestimuleerd.

Partner Center of Excellence is gericht op het combineren van de kwaliteiten van gekwalificeerde partners en Basware waarmee de klantimplementatie-ervaring kan worden verbeterd, de implementatievaardigheden van partners worden geoptimaliseerd en technische risico's binnen klantprojecten worden verminderd. Het Partner Center of Excellence-team bestaat uit ervaren Basware-architecten die implementatiepartners tijdens hun leveringen diensten aanbieden over technische onderwerpen. Er zullen geavanceerde adviesdiensten worden geleverd op het gebied van oplossingsontwerp, technische architectuur, configuratie en testen. Dit alles draagt bij aan een nog nauwere samenwerking met implementatiepartners.

Dany De Budt (foto), Country Manager bij Basware: “We willen onze klanten expertise van wereldklasse bieden en de groei van onze partners richting vertrouwde implementatiepartners ondersteunen. Dit nieuwe team helpt de manier waarop we met partners omgaan te verbeteren na de eerste trainingen en co-leveringen met Basware. Het Partner Center of Excellence -team biedt ‘Sound Boarding’-diensten, met name voor meer volwassen implementatiepartners. Hierdoor kunnen ze hun leveringsvaardigheden optimaliseren. De dienst tilt de implementatievaardigheden van partners naar het hoogst mogelijke niveau om maximale voordelen te behalen voor klanten die onze Basware-oplossingen gebruiken.”

"Basware blijft investeren in het verbeteren van de partnerervaring", zegt Sean Delaney, VP van Alliances, Basware. "De introductie van Partner Center of Excellence is een belangrijke dienst die onze partners in staat stelt complexe configuraties te leveren terwijl de impact op bestaande bedrijfsprocessen wordt geminimaliseerd. Het Partner Center of Excellence-oplossing wordt integraal onderdeel van de veranderingsstrategie die, in combinatie met andere initiatieven, de time-to-value kan verkorten en het implementatietraject voor zowel de partner als hun klanten soepeler kan laten verlopen."

Terug naar nieuws overzicht