Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
18-12-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dell Technologies belicht Digital Workplace trends in Dutch IT Talkshow

Dell Technologies ziet dat steeds meer werknemers vaker zullen thuiswerken. Deze Digital Workplace omgevingen vragen om krachtige notebooks en een goed beheer op afstand. Danny Frietman, moderator van Dutch IT Channel, sprak hierover en andere ‘Work Redefined’ trends tijdens een Dutch IT Talkshow met Jordi Baggen (Sales Director Client Solutions, Dell Technologies) en Wilco Zwerus (Client Solutions Group Sales Manager, Dell Technologies).

Dell Technologies spreekt sinds de COVID-19 pandemie van drie fases waarin organisaties zich bevinden als het gaat om hun werkplekstrategie en het ondersteunen van een overwegende groep thuiswerkers ofwel remote workforce. Deze fases zijn volgens Dell ingedeeld in Respond, Reflect, Rethink.

Steeds meer organisaties bereiden zich volgens Dell Technologies komende jaren voor om op lange termijn op afstand te werken. Dell Technologies biedt hiervoor zijn Unified Workspace toepassingen. Unified Workspace vermindert de IT-complexiteit en helpt IT-managers de notebooks te beveiligen, beheren en ondersteunen. Verder biedt Dell Technologies zijn Connected Workplace model, een op samenwerking gerichte en flexibele werkomgeving.

Het Intel Stable IT Platform maakt het onder meer mogelijk de opslag en de batterij van een notebook te onderhouden en upgraden. Ook kunnen IT-beheerders hetzelfde ondersteuningsmodel in de hele organisatie gebruiken. Zo kunnen thuiswerkers beter worden ondersteund.

 

Terug naar video overzicht
Digital Workplace