Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/virtual/cms.210.aveqimedia.nl/aveqcms10.php(1769) : eval()'d code on line 1409
Smart Profile over Digitale Werkplek trends in Nederland

Er is ruimte voor verbetering rond de Digitale Werkplek zoals beveiliging en een MVO-gedreven beleid

Jurgen Verheijen, Smart Profile
Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
04-10-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Smart Profile over Digitale Werkplek trends in Nederland

Markt intelligentie bureau Smart Profile en Dutch IT-channel hebben onlangs Nederlandse IT-beslissers en kenniswerkers gesproken over hun ervaringen rond de Digitale Werkplek. Het resultaat is gebundeld in de vierde editie van het Onderzoek Digitale Mobiliteit in Nederland. Dit onderzoek geeft een actueel inzicht in de digitale mobiliteit van Nederlandse organisaties: hoe geven IT-beslissers vorm aan hun digitale werkplekken en hoe voorzien zij werknemers van de krachtige IT-toepassingen die hun werkervaring verrijken? Moderator Danny Frietman bespreekt in deze Dutch IT Studio Talkshow ‘De Digitale Werkplek de uitkomsten van dit onderzoek met Jurgen Verheijen van Smart Profile.

Het begin van een structurele thuiswerkplek is er, maar er zijn nog voldoende uitdagingen. Dat blijkt uit resultaten van het vierde Digital Workplace-onderzoek van Smart Profile, in samenwerking met Dutch IT-channel. Uitdagingen in security, in beleid en vergoedingen voor thuiswerken, en in cultuurverandering bij werkgever én werknemer.

De rol van de IT-dienstverlener groeit van het leveren van de oplossing naar die van adviseur. “Over wat er voor een goede thuiswerkplek nodig is, over het ontzorgen van organisaties in leveren, onderhouden en beveiligen van die werkplek”, vertelt Jurgen Verheijen, marketing lead link Smart Profile.

Lees het hele interview met Jurgen Verheijen hier.

Terug naar video overzicht
Digital Workplace