Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
15-11-2022 | door: Marco van der Hoeven
Deel dit artikel:

Kenneth del Rio van Heese over VMware Explore 2022

Dit jaar vond in Barcelona weer een fysieke editie plaats van VMware Explore. Het team van Executive People / Dutch IT-channel, bestaande uit Marco van der Hoeven, Martijn Kregting en Witold Kepinski was ook aanwezig, en sprak hierover met Kenneth del Rio van Heese, Director Channel Sales Benelux bij VMware.

VMware zet onder andere volop in op de ‘smart-cloud’, een platform dat de klant de flexibiliteit geeft workloads daar naartoe te verplaatsen waar dat het beste uitkomt. De ene cloud kan uit kostenoogpunt gunstiger uitvallen dan de andere. Bovendien valt zo gemakkelijker in te spelen op juridische eisen voor data-overdrachten en verwerking buiten de EU.

Met de smart-cloud faciliteren we een volgende stap in de Cloud Journey van klanten, stelt Kenneth del Rio van Heese, director channel sales Benelux bij VMware. “Je kunt hiermee zelf bepalen welke apps en workloads je in welke cloud wil zetten en tegen welke prijs. En welke applicaties en toepassingen beter on premise zijn te verwerken.”

Lees ook het interview: VMware kampioen van de smart-cloud

Terug naar video overzicht
Cloud