Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/virtual/cms.210.aveqimedia.nl/aveqcms10.php(1769) : eval()'d code on line 1409
BTG leden zorgen voor de always connected werkplek

Alle elementen op kantoor moet je ook doorvertalen naar de thuis situatie, dus ook digitale weerbaarheid

Petra Claessen, CEO BTG
Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
22-09-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

BTG leden zorgen voor de always connected werkplek

De digitale infrastructuur in Nederland blijkt over het algemeen goed bestand tegen deze nieuwe ontwikkelingen. Veilig werken en connectiviteit zijn daarbij belangrijke thema’s. Moderator Danny Frietman spreekt in deze Dutch IT Studio Talkshow ‘The Digital Workplace’ verder hierover met Petra Claessen, CEO van BTG.

De manier van werken is sinds begin 2020 fors veranderd. Zo werken we meer thuis, wat ook impact heeft op de beschikbaarheid van onder meer ICT-ondersteuning en onze afhankelijkheid van digitale middelen. Deze combinatie zorgt dat de relatie van werknemers met technologie verandert. De gigantische verschuiving in de locatie van werkplekken door COVID-19 brengt uitdagingen met zich mee. Dit wordt ook verder besproken, onder andere rond het Werk Veilig Thuis initiatief.

BTG zorgt verder ook voor meer kennisdeling bij zijn leden rond het optimaliseren van werkplekken met als doel een hoge productiviteit en goede gebruikerservaring, onder andere met de BTG Knowledge Café en BTG Masterclasses sessies.

Terug naar video overzicht
Digital Workplace