Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
10-06-2021 | door: Marco van der Hoeven
Deel dit artikel:

Dutch IT Cybersecurity Assembly bespreekt belang van cyberbestendige overheid

De Dutch IT Cybersecurity Assembly is van start gegaan. Dit is een nieuw initiatief waar security leiders en specialisten uit het Nederlands bedrijfsleven en overheid meerdere keren per jaar samen komen om cruciale security ontwikkelingen te bespreken en te agenderen. Dutch IT Cybersecurity Assembly is een initiatief van Dutch IT Channel en Datto. Deze reportage is een impressie van de eerste bijeenkomst op 3 juni 2021, met als focus een cyberbestendige overheid onder leiding van moderator Danny Frietman.

Op de de eerste bijeenkomst van de Dutch IT Cybersecurity Assembly in View Almere waren diverse security specialisten, bestuurders en enkele IT-bedrijven aanwezig. Tijdens de bijeenkomst waren de Chatham House Rules van kracht. Hierdoor konden gasten vrijuit spreken en van gedachten wisselen met andere specialisten aan de hand van stellingen.

Dutch IT Cybersecurity Monitor

Van de Round Table worden de bevindingen en conclusies in het Dutch IT Cybersecurity Monitor rapport gepubliceerd op de websites van dutchitchannel.nl en executive-people.nl.

MKB

In het najaar van 2021 vindt weer een bijeenkomst van de Dutch IT Cybersecurity Assembly plaats met een focus op een cyberbestendig MKB.

Terug naar video overzicht
Security