Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/virtual/cms.210.aveqimedia.nl/aveqcms10.php(1769) : eval()'d code on line 1409
Interxion datacenter biedt infrastructuur voor digitale transformatie

Om barrières van data gravity weg te nemen en digitale workflows optimaal te blijven ondersteunen, is een nieuwe enterprise-architectuur nodig

Enrico de Boer, Interxion
Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
15-03-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Interxion datacenter biedt infrastructuur voor digitale transformatie

Het datavolume explodeert door de toenemende digitale workflows en interactieve datatransacties. Bestanden, bedrijfsgegevens en klantinformatie worden verspreid via cloudapplicaties, waardoor de eisen die aan IT worden gesteld vergroten en er obstakels op het gebied van data gravity ontstaan. Om barrières van data gravity weg te nemen en digitale workflows optimaal te blijven ondersteunen, is een nieuwe enterprise-architectuur nodig. Datacenter aanbieder Interxion adresseert dit met PlatformDIGITAL. Moderator Danny Frietman sprak hierover tijdens de Dutch IT Channel Talkshow ‘Leaders of Datacenters’ met Enrico de Boer, Director Sales & Marketing bij Interxion.

In maart 2021 was Enrico de Boer een jaar actief bij Datacenter-specialist Interxion (spreek uit: Interaction). Een jaar waarin de overname door het Amerikaanse Digital Realty werd afgerond; een jaar waarin de coronacrisis het groeiende belang van datacentra als basis voor IT- en netwerkcapaciteit onderstreepte. De exponentiële groei van de hoeveelheid data, de noodzaak hier informatie van te maken en de expansie van de cloud als distributiemodel versterken de rol van datacentra als spin in het IT-web, verwacht De Boer. Met zijn PlatformDIGITAL wil Interxion (‘A Digital Realty Company’) enterprise-organisaties helpen om de uitdagingen van fenomenen zoals ‘data gravity’ bij de kop te pakken.

“We willen de komende jaren een verandering bewerkstelligen in onze rol richting enterprise-bedrijven”, benadrukt De Boer, Director Sales & Marketing bij Interxion.

Lees het interview met Enrico de Boer: Interxion: datacenters bieden toekomstvaste infrastructuur digitale transformatie.

Terug naar video overzicht
Datacenters