Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
05-12-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Patrick Goedhart van Mimecast te gast in Dutch IT Security Talkshow

Patrick Goedhart, Channel Manager bij security specialist Mimecast Benelux, was onlangs te gast in de Dutch IT Security Talkshow. Hij sprak daar met Danny Frietman, Moderator van Dutch IT Channel, over actuele cloud cybersecurity trends en e-mail security ontwikkelingen. Tevens werden de uitkomsten van het ‘Onderzoek Dutch IT Security’ 2020 besproken door Goedhart en Frietman.

Een mailomgeving die de totale bedrijfscommunicatie beschermt en afdoende cyberbewustzijn creëert bij medewerkers: dat zijn twee van de pijlers waarop het cloud gebaseerde resilience-platform van Mimecast rust. Thuiswerken, sterk gegroeid in omvang door de coronacrisis, maakt een meer hybride aanpak van communicatiebeveiliging nodig. Dat is ook iets waar Mimecast de komende tijd voor zijn partnerkanaal op inzet, aldus Goedhart.

IT-security staat vandaag de dag hoog op de agenda van elke IT-beslisser die zijn of haar data, processen en business koestert. Dutch IT-channel, Executive People en markt intelligentiebureau Smart Profile hebben door deze uitdagingen die IT-beslissers hebben recent het onderzoek over de actuele staat van IT Security in Nederland gepubliceerd.

Download het onderzoek op deze link. Doe er uw voordeel mee!

Terug naar video overzicht
Security