Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
18-05-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SAPPHIRE NOW update met SAP Nederland MD Patrick Van Deven

Patrick Van Deven werd begin 2017 benoemd tot Vice President & Managing Director van SAP Nederland. Hij volgde daarmee Caspar Joustra op. Van Deven ziet veel groeikansen voor partners en klanten die SAP software en cloud diensten omhelzen. Witold Kepinski, hoodredacteur van Dutch IT-channel, sprak in een video interview over de SAP innovaties en strategie met Patrick Van Deven, zoals over Leonardo en cloud.

Patrick Van Deven (52 jaar) heeft ruime ervaring opgedaan als directeur. Hij trad in 2014 in dienst bij SAP België en Luxemburg, in de functie van Managing Director. Van Deven realiseerde in deze periode aanzienlijke groei, met name met de cloudproducten van SAP. Ook de klanttevredenheid steeg enorm. Daarvoor was hij 15 jaar werkzaam bij de internationaal opererende analytics-specialist SAS. Uiteindelijk vervulde hij van 2006 tot 2014 de rol van Managing Director.

Van Deeven volgende begin 2017 algemeen Directeur Caspar Joustra op, die toen benoemd werd tot Senior Vice President Europe Middle East and Africa bij SAP SuccessFactors. Patrick Van Deven (52 jaar) heeft ruime ervaring opgedaan als directeur. Hij trad in 2014 in dienst bij SAP België en Luxemburg, in de functie van Managing Director. Van Deven realiseerde in deze periode aanzienlijke groei, met name met de cloudproducten van SAP. Ook de klanttevredenheid steeg enorm. Daarvoor was hij 15 jaar werkzaam bij de internationaal opererende analytics-specialist SAS. Uiteindelijk vervulde hij van 2006 tot 2014 de rol van Managing Director.

WK

 

Terug naar video overzicht
Cloud