Gartner Symposium/ITxpo Barcelona 2022

Ook dit jaar zijn Executive People en Dutch IT-channel weer exclusief mediapartner voor Gartner Benelux bij ITSymposium/Expo, dat dit jaar eindelijk weer fysiek zal plaatsvinden in Barcelona. Bij dit evenement, de grootste CIO-bijeenkomst van Europa, zullen we gasten uit de Benelux weer verwelkomen bij de Overheidslunch, de Nederlandse analistensessie en het Holland House/Belux House.

De manier waarop we werken, communiceren en samenwerken is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd, en dat zal nog wel even zo doorgaan. Van CIO's en IT-managers wordt verwacht dat ze meer dan ooit waarde leveren aan hun organisaties. Tijdens Gartner IT Symposium/Xpo 2022 zullen aspecten als leiderschap, technologische innovatie en bedrijfsstrategie samenkomen. Deelnemers gaan naar huis met inzichten en deskundige begeleiding over de toekomstige richting van technologie, best practices om hun IT-strategieën te bepalen en praktijkvoorbeelden over hoe ze belangrijke initiatieven kunnen uitvoeren.

De volledige agenda van het Gartner IT Symposium/Xpo is hier beschikbaar. Via deze webpagina kunt u zich ook registreren voor het symposium.

Schermafbeelding_2022-08-05 om 12.40.50.png