onderzoek

Bekijk video's

Binnen de IT-sector wordt al sinds jaar en dag veel onderzoek verricht. Of het nu gaat om kwartaalcijfers, gebruikerservaringen of marktopinies, er is altijd wel iets te onderzoeken en dus te melden. De IT-sector staat dan ook bekend om de digitalisatie en dit is merkbaar binnen de diverse onderzoeksmethoden. De rapportages zijn dikwijls zeer uitgebreid en gedetailleerd en worden aangeleverd met duidelijke grafieken en visuele componenten. De uitkomsten van deze onderzoeken plaatsen wij dikwijls in onze nieuwsoverzichten. Deze zijn allemaal terug te vinden onder het kopje ‘onderzoek’. Meer>

Dit dossier wordt mede mogelijk gemaakt door:

1 / 2 / 3 / 4 / 5 > 263
1 / 2 / 3 / 4 / 5 > 263

Samenwerking met Gartner en Canalys

Dutch IT-channel en Executive People hebben een uitgebreide samenwerking met de gerenommeerde onderzoeksbureaus Gartner en Canalys. Vanuit deze samenwerking kunnen wij onze lezers altijd voorzien van de laatste marktonderzoeken en opinies die uitgevoerd zijn binnen de IT-sector. Ook zijn Dutch IT-channel en Executive People aanwezig als mediapartner tijdens de diverse evenementen en congressen die deze onderzoeksbureaus jaarlijks organiseren. Zo ook de bekende congressen: Gartner Symposium ITxpo in Barcelona en het Canalys Channels Forum, eveneens in Barcelona.  

Inzicht en besluitvorming

Onderzoek is uiterst relevant voor de IT-sector. Het maakt zaken als ontwikkeling, groei, of juist afname inzichtelijk. Dit is belangrijk voor de beslissers in de IT, zoals de CIO, CEO, of IT-manager. Op basis van de uitkomsten van de onderzoeken kan worden ingespeeld op markttrends, voorspellingen en resultaten. Op onze IT-contentplatformen worden deze rapportages en nieuwsberichten op dagelijkse basis geplaatst. Deze berichten worden eveneens in de nieuwsbrief geplaatst, die meerdere malen per week wordt verzonden. Geïnteresseerd in onderzoek binnen de IT-sector, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief via de footer van deze website, bij de button ‘’NIEUWSBRIEF, meld u hier aan’’.   

 

Nieuwsarchief Tip de redactie