Managed Services

Bekijk video's

In het bedrijfsleven hebben we met steeds complexere bedrijfsprocessen te maken. De automatisering van een bedrijf bestaat al lange tijd niet meer uit één computer. Medewerkers zijn thuis aan het werk, op mobiel of middels tablets en laptops. De bedrijven zijn voorzien van meerdere printers en servers. Het beheer en onderhoud van het IT is van essentieel belang. Dit is niet voor alle bedrijven eenvoudig te realiseren. Managed Service biedt uitkomst. Meer>

Dit dossier wordt mede mogelijk gemaakt door:

1 / 2 / 3 / 4 / 5 > 50
1 / 2 / 3 / 4 / 5 > 50

Managed Service bedrijven

Managed Service bedrijven bieden een breed scala aan oplossingen. Denk maar aan anti-virus, instant messaging, of het archiveren van mail. De providers zijn ervoor verantwoordelijk dat alles draait en functioneert. Tegenwoordig is dit veelal in de cloud.

Kiezen voor Managed Service

Er zijn diverse voordelen waarom het slim is te kiezen voor Managed Service. Het aantal manuren om het zelfstandig draaiend te houden wordt minder en het risico is lager voor wat betreft hetuitvallen van systemen. Voor het gemak hebben we een aantal voordelen op een rij gezet.

5 voordelen van Managed Service:

1. Aanbieder is een specialist, klant een generalist

De juiste kennis en ervaring is aanwezig bij de specialist. Betrouwbare oplossingen zonder zelf veel tijd kwijt te zijn.

2. Up-to-date tegen bedreigingen

Up-to-date zijn van de laatste ontwikkelingen en technologieën. Ook tegen spam en onveilig verkeer zijn specialisten beter bestand, dan zelf aan de slag te gaan. De meest actuele bedreigingen worden door specialisten sneller teniet gedaan.

3. Schaalbaar

Specialisten kunnen eenvoudig opschalen. Dit scheelt tijd en irritatie binnen bedrijven.

4. Valt zelden uit

Naast dat het veel irritatie binnen bedrijven kan opleveren, scheelt het ook in efficiënt werken. Minder uitval, minder problemen, meer tevreden klanten en een beter imago.

5. Flexibeler

Managed Services providers bieden meestal contracten voor vaste periodes van bijvoorbeeld een jaar, zodat na een jaar weer opgezegd kan worden.

Nieuwsarchief Tip de redactie