Digitale Transformatie

Bekijk video's

Digitale transformatie, of digital transformation is een term die steeds vaker opduikt in de IT. Deze transformatie heeft betrekking op een zakelijke transformatie en de impact van technologieën en de toenemende digitalisering van bedrijfsprocessen. Dit heeft invloed op de business, het individu en zelfs de maatschappij. Lees meer>

 

Dit dossier wordt mede mogelijk gemaakt door:

1 / 2 / 3 / 4 / 5 > 85
1 / 2 / 3 / 4 / 5 > 85

Digital enterprise

De digitale transformatie vindt over het algemeen plaats bij digital enterprises. Deze organisatie is dusdanig opgezet, zodat het zijn klanten digitaal kan bedienen met middelen die als vervanging dienen voor de traditionele kanalen. Dit zijn bedrijven die de nieuwe kansen van mobile, social, big data en internet of things (IoT) zo optimaal mogelijk benutten.

De klant staat centraal

Niet De leverancier of IT-dienstverlener, maar de klant bepaalt in de digitale sector. Deze klant heeft oneindig veel keuze en laat zich massaal leiden door de meningen van anderen. Als organisatie kan je het je niet langer veroorloven om je te verbergen. De klant behoord volledig centraal gezet te worden. Deze digitale strategie wordt door de business steeds vaker omarmt als het gaat om de inzet van de digitale transformatie.

Digitale transformatie is onvermijdelijk

Als het gaat om de digitale transformatie dan zijn er organisaties die gedreven worden door veranderingen en organisaties die vanaf een veilige afstand toekijken. Binnen de IT weet iedereen dat de digitale transformatie onvermijdelijk is, maar er bestaat nog wel veel onduidelijkheid. Om deze onduidelijkheid weg te nemen publiceren Executive-People en Dutch IT-channel met regelmaat nieuwberichten, interviews en whitepapers over dit populaire topic.

Digitaal nieuws

Al het laatste nieuws over de digitale transformatie vind je op de nieuwsplatformen Executive-People en Dutch IT-channel. Te vinden op de websites www.executive-people.nl en www.dutchitchannel.nl en via de gratis nieuwsbrief. De apps zijn te downloaden in de appstore voor iOs, Android en Windows Phone.  

Nieuwsarchief Tip de redactie