Bizzomate gaat partnerschap aan met Zweedse ontwikkelaar Bryntum

05-04-2023 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Bizzomate gaat partnerschap aan met Zweedse ontwikkelaar Bryntum

Bizzomate, een speler in software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, gaat een partnerschap aan met de Zweedse bouwer van webcomponenten voor het verhogen van de productiviteit van bedrijven Bryntum. Dankzij de samenwerking kunnen leden van de Mendix-community nu planningsfunctionaliteit van Bryntum toevoegen aan Mendix-applicaties.

De webcomponenten van Bryntum bestaan uit simpele, intuïtieve tools voor het inplannen van taken en middelen bij projecten. Deze tools helpen bedrijven sneller en efficiënter te plannen en hun productiviteit te verhogen. Bizzomate bouwt de Bryntum-componenten om tot om tot kant-en-klare Mendix-widgets die beschikbaar worden gesteld in de Mendix-marketplace. De samenwerking stelt leden van de Mendix-community in staat via ‘drag and drop' direct functionaliteit voor het snel en efficiënt plannen van projecten toe te voegen aan hun Mendix-applicaties. 

Ultimate scheduler

De eerste widget die beschikbaar wordt gesteld is de Ultimate Scheduler. Deze widget maakt het mogelijk beschikbare resources binnen een project in één oogopslag te visualiseren. Zo kunnen bedrijven met deze kant-en-klare Mendix-module de beschikbare resources voor projecten visueel plannen, uitvoeren en bijhouden. Teams kunnen zo beter samenwerken en hun doelstellingen sneller behalen.

Mats Bryntse, CEO en oprichter van Bryntum: “We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met Bizzomate. We halen met hen een partner in huis met een bewezen track record. Dankzij hen kunnen leden van de Mendix-community nu met een druk op de knop profiteren van onze slimme webcomponenten. Zo kunnen wij nog meer bedrijven helpen hun projecten sneller en efficiënter in te plannen en zo hun productiviteit te verhogen”. 

Snelle drag-and-drop-functionaliteit

Dries Ausems: “Er zijn wereldwijd duizenden Mendix-apps die worden gebruikt om complexe projecten in te plannen, maar heldere UI-componenten die snelle drag-and-drop-functionaliteit leveren, waren tot nu toe moeilijk te vinden in het Mendix-ecosysteem. Het is dus voor ons geen verrassing dat deze widget met Bryntum-webcomponenten sinds de introductie al een groot succes is in Mendix-community.”

De Ultimate Scheduler is per direct beschikbaar in de Mendix Marketplace.

Terug naar nieuws overzicht