BusinessCom certificeert eerste TP-Link Certified Instructeur voor de Benelux

Johan Hartjes

04-04-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

BusinessCom certificeert eerste TP-Link Certified Instructeur voor de Benelux

TP-Link, fabrikant van netwerkapparatuur en -oplossingen, kondigt aan dat binnen BusinessCom de eerste Omada (by TP-Link) Enterprise Wireless en Enterprise Routing & Switching instructeur gecertificeerd is. Johan Hartjes, werkzaam bij BusinessCom, rondde met succes het certificeringsexamen van TP-Link af.

Johan Hartjes kan nu als gecertificeerde instructeur trainingen geven over de verschillende producten van Omada. Daarbij maakt hij gebruik van zijn uitgebreide kennis en ervaring in de IT-sector. Resellers en installerende partijen kunnen vanaf nu bij BusinessCom terecht voor deze trainingen.

'Hoogwaardige training en ondersteuning bieden'

“We vinden het belangrijk om hoogwaardige training en ondersteuning te bieden aan onze partners en klanten. De verwelkoming van de eerste TP-Link instructeur van BusinessCom bewijst onze betrokkenheid hierbij”, zegt Frank Damen Director B2B bij Omada.

Johan Hartjes (foto) vult aan: “Kennis is een van de belangrijkste ingrediënten van de BusinessCom succesformule. Wij kunnen geloven in de kracht van kennisdeling en deze certificering bewijst onze toewijding hieraan, zowel richting TP-Link als onze partners.”

Driedaagse basistraining

De TPNA Omada SDN Enterprise Wireless-training is de driedaagse basistraining en richt zich op zowel het concept als de configuratie van een Enterprise Wireless netwerk op basis van het TP-Link Omada SDN platform. Deze zal voor het eerst worden gegeven op 15, 16 en 17 mei. Meer informatie over deze training is hier te vinden.

Daarnaast wordt de Enterprise Routing & Switching-training aangeboden. Deze training richt zich op de toepassing en configuratie van bekabelde netwerken met Enterprise routers en switches in standalone mode. Neem voor meer informatie contact op met BusinessCom.

Terug naar nieuws overzicht