Jason Weissbein CISO en General Counsel bij GNX

Jason Weissbein

04-04-2023 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Jason Weissbein CISO en General Counsel bij GNX

Jason Weissbein treedt toe tot GNX als Chief Information Security Officer (CISO) en General Counsel. Jason Weissbein heeft meer dan 15 jaar ervaring in compliancy en internationaal en intellectueel eigendomsrecht en heeft bedrijven geadviseerd op verschillende gebieden, variërend van bedrijfsrecht, intellectueel eigendom, vastgoedfinanciering, privacy en beveiligingskwesties.

Jason Weissbein, General Counsel en Chief Information Security Officer (CISO) van GNX: "Ik ben verheugd om GNX te versterken. Het LARA-platform van GNX biedt een slimme oplossing voor de status quo in de telecommunicatiemarkt die bedrijven frustreert bij het creëren van een efficiënte en kosteneffectieve wereldwijde WAN voor hun bedrijfsecosystemen. Ik kijk ernaar uit om GNX te helpen haar doelen voor de komende jaren te bereiken, terwijl het bedrijf opschaalt, haar wereldwijde bereik uitbreidt en voortbouwt op het succes van haar innovatieve LARA-platform".

Rutger Bevaart, CEO en medeoprichter van GNX: "We zijn verheugd dat Jason, autoriteit in zijn vakgebied, zich bij het GNX-team voegt als General Counsel. We zijn gestart met de voorbereidingen om ISO27001-certificering te behalen waarbij Jason’s kennis en ervaring ons zullen ondersteunen".

Terug naar nieuws overzicht
Security