Embrace is overgenomen door Aareon Nederland

03-04-2023 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Embrace is overgenomen door Aareon Nederland

De aandeelhouders van Embrace hebben hun aandelen verkocht aan Aareon Nederland. Hiermee is Aareon Nederland 100% aandeelhouder geworden van Embrace. Deze overname betekent een mooie uitbreiding van het portfolio van Aareon in Nederland. Onlangs lanceerden Aareon en Embrace al een gloednieuwe ERP-CRM propositie voor de commercial real estate markt. Voor Embrace Social zijn er tal van groeimogelijkheden. Denk hierbij aan de integratie met de succesvolle Facility Management-oplossing Facilitor van Aareon en het Europese netwerk van de Aareon Groep, waarlangs Embrace Social kan worden uitgerold.

Jeroen Kuiper (directeur Aareon Nederland): ”Embrace is een prachtig bedrijf en een geweldige naam in de markt. Vanuit Aareon hebben we jaren vol bewondering gekeken naar het enthousiasme en de innovativiteit, waarmee de mensen van Embrace werkten aan hun producten en voor hun klanten. Ik ben waanzinnig trots dat Embrace aansluit bij de Aareon-familie en blij dat we kunnen helpen om mee te bouwen aan de verdere toekomst van Embrace.”

“Voor mij persoonlijk is dit natuurlijk een mooi en bijzonder verhaal”, zegt Martin Holwerda (directeur Embrace). “Ik heb jarenlang samen met Jeroen mogen bouwen aan Aareon Nederland en ben vanuit die positie overgestapt naar Embrace. Het was nooit het doel om deze bedrijven samen te brengen, maar ik ben er van overtuigd dat Aareon en Embrace ontzettend veel aan elkaar kunnen hebben en evenzoveel van elkaar kunnen leren.”

Embrace blijft volgens de visie van Aareon volledig zelfstandig actief in de markt net als andere deelnemingen als OSRE en Twinq. Aareon en Embrace blijven bouwen aan open software die koppelt met zoveel mogelijk producten in het ecosysteem van hun klanten. Het bestuur van Embrace blijft in handen van Martin Holwerda en Martijn Weesjes (oprichter Embrace).

Terug naar nieuws overzicht