Copaco gaat gaming-accessoires van Konix leveren

03-04-2023 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Copaco gaat gaming-accessoires van Konix leveren

Copaco gaat een nieuwe samenwerking aan met Konix. Konix is een speler op het gebied van videogame-accessoires waaronder headsets, monitoren, gaming-controllers en hoezen voor console. Het bedrijf is al meer dan dertig jaar actief op dit vlak.

Sabine Maeriën, Business Unit Manager Volume Brands Copaco: "Bij Copaco luisteren we altijd naar de behoeften van onze partners. Door ons portfolio uit te breiden, bieden we een oplossing, gebaseerd op de behoeften van de eindklanten. We vinden het vooral belangrijk om in de breedte aan te bieden. Konix is leider in Frankrijk voor game-accessoires van derden. Ze bieden een uniek assortiment met officiële licenties van je favoriete anime, game of zelfs voetbalteam. Gaming is een zeer interessante markt waar wij ook graag in willen groeien. Konix lijkt daarom een perfecte match."

Soufyan Najjar, Product Manager Volume Brands Copaco: "De missie van Copaco is om onze partners te helpen een compleet portfolio aan te bieden op het gebied van gaming. Dankzij Konix kunnen we iets unieks op de markt brengen: gelicenseerde gaming-accessoires. We kijken erg uit naar deze samenwerking!"

Terug naar nieuws overzicht