Wortell behaald status van Microsoft Solutions Partner Cloud

10-04-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Wortell behaald status van Microsoft Solutions Partner Cloud

Wortell maakt bekend dat het van Microsoft de benoeming Microsoft Solutions Partner Cloud heeft mogen ontvangen. Microsoft heeft haar Partner programma eind vorig jaar vernieuwd naar het Microsoft Cloud Partner Program (MCPP). De oude partner statussen als silver en gold komen hiermee te vervallen en daarvoor komen zes categorieën in de plaats.

Wortell is trots dat het op alle 6 categorieën een benoeming heeft mogen ontvangen van Microsoft. De categorieën Modern Work, Azure, Security, Data & AI en Digital & App Innovation Azure waren reeds in ons bezit. Zij maken deze lijst nu compleet maken met Business Applications en mogen zichzelf Microsoft Solutions Partner Cloud noemen.

Microsoft kijkt bij de benoemingen naar vaardigheden en certificeringen van de dienstverlener, klanttevredenheid en ervaring. Wortell is in staat om voor het gehele Microsoft Cloud platform onze klanten te ondersteunen en met behulp van technologie mensen in hun kracht te zetten zodat zij hun successen kunnen behalen.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud