Dstny neemt Flexfone over

31-03-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dstny neemt Flexfone over

Dstny, een Europese leverancier van zakelijke communicatie, is verheugd de overname aan te kondigen van Flexfone A/S, een concurrent voor cloudcommunicatie in Denemarken die Cloud PBX en VoIP-telefonie levert aan B2B-klanten. Met hun volledig digitale aanpak, gebruiksvriendelijke communicatiesystemen en een goed gedistribueerd netwerk van meer dan 100 partners, zijn ze snelgroeiend en zeer concurrerend op de Deense markt.

"Met de toevoeging van Flexfone aan onze groep verwerven we niet alleen een belangrijke speler op de Deense markt, maar ook een bedrijf dat Dstny's toewijding aan flexibele, gemakkelijk te begrijpen en gebruiksvriendelijke communicatiesystemen deelt. We zijn verheugd om verwelkomen uitzonderlijk talent in onze groep. Flexfone's expertise in het vereenvoudigen, automatiseren en creëren van systemen waarmee partners en klanten moeiteloos kunnen communiceren, onderscheidt zich op de Deense markt", zegt Daan De Wever, CEO van Dstny Group.

Flexfone onderscheidt zich als innovatieve en zeer ervaren aanbieder van telecommunicatiediensten via een netwerk van bekwame en toegewijde partners. Met 45 medewerkers en volledig geautomatiseerde processen voor gemakkelijke schaalbaarheid, zijn ze goed gepositioneerd om de door partners aangestuurde Dstny-activiteiten in Denemarken te leiden.

"De pan-Europese visie die Dstny vertegenwoordigt, past perfect bij de ambities van Flexfones, en door lid te worden van Dstny krijgen we toegang tot technologieën en capaciteiten die onze positie als innovatieleider op de Deense markt zullen versterken - nu en in de toekomst", zegt Lars Aagaard, CEO Flexfone.

Terug naar nieuws overzicht