McLaren Racing kondigt meerjarige samenwerking aan met Workday

30-03-2023 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

McLaren Racing kondigt meerjarige samenwerking aan met Workday

 McLaren Racing heeft een meerjarige samenwerking met Workday aangekondigd om Official Partner van het McLaren Formule 1 Team te worden. De branding van Workday zal voor het eerst te zien zijn tijdens de Australische Grand Prix op 2 april 2023.

Als onderdeel van deze samenwerking wordt McLaren gebruiker van de software van Workday voor financiële planning. Hiermee wordt een nieuwe bijdrage geleverd aan de groeiende gemeenschap van sportorganisaties die Workday gebruiken, waaronder enkele van de grootste teams en competities over de hele wereld.

De technologie van Workday zal McLaren helpen zijn mensen te ondersteunen en in hun kracht te zetten dankzij betere financiële planning en prognoses, waardoor transparantie, eenvoud en aanpassingsvermogen in de hele organisatie worden verbeterd.

Matt Dennington, Executive Director, Partnerships en Accelerator McLaren Racing: “We zijn verheugd om Workday te verwelkomen in de McLaren Racing-familie. In de competitieve wereld van de Formule 1 zijn efficiëntie en prestaties cruciaal, zowel op als naast het circuit. Workday zal de verbeterde financiële en operationele planning van ons team ondersteunen, waardoor onze flexibiliteit bij het nemen van belangrijke beslissingen wordt verbeterd. We kijken ernaar uit om de oplossingen van Workday vanaf 2023 in ons team te integreren.”

Pete Schlampp, Chief Marketing Officer en Executive Vice President of Corporate Growth, Workday: “Samenwerken met McLaren zal de wereldwijde naamsbekendheid van Workday in de F1 helpen vergroten en ons in staat stellen hun team te ondersteunen bij hun streven naar de toekomst van werk. We zijn er trots op om samen te werken met een van de iconische namen in de autosport en deze nieuwste samenwerking is een bewijs van de sterke relatie die Workday heeft met enkele van 's werelds meest herkenbare organisaties in de sport.”

Terug naar nieuws overzicht