Dell Technologies kondigt nieuwe Inspiron-laptops aan

27-03-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dell Technologies kondigt nieuwe Inspiron-laptops aan

Dell kondigt de nieuwe Inspiron 16 Plus, Inspiron 14 2-in-1 en Inspiron 16 2-in-1 aan. De nieuwe Inspiron-lijn is uitgerust met de nieuwste 13e generatie Intel Core-processoren of AMD Ryzen 7000-serie processoren. Het nieuwe portfolio biedt verbeterde prestaties en connectiviteit, plus een betere audio-ervaring, zodat je met gemak aan je dagelijkse behoeften kunt voldoen aldus Dell.

Inspiron 16 Plus

Deze lichtgewicht 16-inch laptop is uitgerust met de nieuwste 13e generatie Intel Core H-serie- of Ryzen 7000-serie-processoren. Het is ook mogelijk om te upgraden naar NVIDIA RTX graphics en DDR5 of LPDDR5. Er is helder geluid uit vier speakers, terwijl twin technologie van Dolby Vision en Dolby Atmos zorgt voor een ultra-levendige audiovisuele ervaring. De belangrijkste features zijn onder andere een scherm met een refresh rate tot 120 Hz, Dell ComfortView Plus-hardware, een camera met FHD-resolutie, ingebouwde dubbele microfoons en AI die achtergrondgeluiden cancelt. Intel Evo is beschikbaar op geselecteerde configuraties en zorgt voor de perfecte combinatie van prestaties, reactiesnelheid, batterijduur en prachtige visuals. De Inspiron 14 Plus is nu ook exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde retailers.

Inspiron 14 2-in-1 & Inspiron 16 2-in-1

Deze devices zijn voorzien van nieuwste 13e generatie Intel Core-processoren of AMD Ryzen 7000-serie-processoren. Deze modellen beschikken nu over Dolby Atmos spatial audio zodat je meer voelt en hoort. Daarnaast bieden de devices audio-features met twee omhoog gerichte speakers. Intel Evo is beschikbaar op geselecteerde configuraties. De Inspiron 14 2-in-1 is beschikbaar in Platinum Silver of Lavender Blue, en de Inspiron 16 2-in-1 is beschikbaar in Platinum Silver of Dark River Blue.

Terug naar nieuws overzicht