Alexander Lechthaler nieuwe BU Director West bij Proact

Alexander Lechthaler, Business Unit director West bij Proact

24-03-2023 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

Alexander Lechthaler nieuwe BU Director West bij Proact

Proact IT Group heeft Alexander Lechthaler benoemd tot Business Unit Director West. Lechthaler begint in zijn nieuwe functie op 1 mei 2023. Hij volgt Mark van Liempt op. Business Unit West is de op één na grootste business unit van de Proact Group en is gespecialiseerd in werkplek- en hybride cloudoplossingen.

Lechthaler wordt in zijn nieuwe functie eindverantwoordelijk voor Proact Nederland en Proact België. Hij zal de eerder ingezette strategie verder uitvoeren en zorgdragen voor de verdere ontwikkeling van de organisatie. Daarnaast wordt hij lid van het group managementteam. Lechthaler heeft al 11 jaar ervaring bij Proact, meest recent in de functie van Sales Director van Business Unit West.

'Goede timing'

Van Liempt, die in oktober 2019 bij Proact terecht kwam na de overname van PeopleWare, stelt trots te zijn op alles dat het team van Business Unit West de afgelopen drie jaar heeft bereikt. "Ik heb echt genoten van de integratie van PeopleWare en Proact en ik ben trots op het resultaat. Met een sterk team op zijn plek en een sterke marktpositie is de timing perfect om het stokje over te dragen."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud