Chantal Janse wordt COO Freeday

24-03-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Chantal Janse wordt COO Freeday

Freeday, een digitale uitzendbureau, stelt Chantal Janse aan als COO om hun activiteiten te leiden. Freeday kondigde de benoeming aan van Chantal Janse als nieuwe Chief Operations Officer, met ingang van maart 2023. Janse komt bij Freeday vanuit YoungCapital, waar ze in 2003 een van de eerste werknemers was en een leidende rol speelde in de operaties en later in Strategic Operations.

In haar nieuwe rol zal Janse verantwoordelijk zijn voor het toezicht op de activiteiten van het platform en het leiden van de groeistrategie. Ze brengt een schat aan ervaring mee in de online uitzendbranche en een bewezen staat van dienst in groeiende bedrijven. Als het eerste vrouwelijke lid van het bestuur van Freeday zal Janse het platform helpen zijn missie te verwezenlijken om het menselijk potentieel te ontsluiten en het leidende staffing platform voor digitale werknemers te worden.

"Freeday is erg blij met Chantal als aanwinst in het team", zegt Marcus Groeneveld, medeoprichter en CEO van Freeday. "Haar baanbrekende kennis op het gebied van staffing industrie en innovaties, gecombineerd met haar ervaring in het laten groeien van een organisatie en haar uitgebreide netwerk, maken haar de ideale persoon om onze activiteiten te leiden en ons te helpen onze groeidoelstellingen te bereiken."

Janse zegt dat ze verheugd is om zich bij Freeday aan te sluiten en kijkt ernaar uit om met het team samen te werken om het bureau uit te bouwen tot een toonaangevende speler in de digitale uitzendbranche. "Ik ben vereerd om deel uit te maken van zo'n dynamisch, ambitieus en innovatief bedrijf", aldus Janse. "Freeday is goed gepositioneerd om te profiteren van de groeiende vraag naar digitale talentondersteuning, en ik sta te popelen om het team te ondersteunen om zijn volledige potentieel te realiseren."

Terug naar nieuws overzicht