Aris Vink is eerste TP-Link Certified Instructeur voor de Benelux

Aris Vink

23-03-2023 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Aris Vink is eerste TP-Link Certified Instructeur voor de Benelux

TP-Link, een fabrikant van netwerkapparatuur en -oplossingen, maakt bekend dat de eerste Omada (by TP-Link) Enterprise Wireless en Enterprise Routing & Switching instructeur voor de Benelux gecertificeerd is. Aris Vink (foto), werkzaam bij SDC, rondde met succes het certificeringsexamen van TP-Link af.

Als gecertificeerde instructeur geeft Aris trainingen aan resellers en installerende partijen over de verschillende producten van Omada. Hierbij maakt hij gebruik van zijn uitgebreide kennis en ervaring in de IT-sector. "We zijn verheugd om de eerste gecertificeerde TP-Link-instructeur voor de Benelux te verwelkomen", zegt Frank Damen, Director B2B bij Omada. "Dit bewijst onze betrokkenheid om hoogwaardige training en ondersteuning te bieden aan onze partners en klanten."

Meerdere trainingen

De trainingen van Aris worden aangeboden via SDC. De TPNA Omada SDN Enterprise Wireless-training is de driedaagse basistraining en richt zich op het concept en de configuratie van een Enterprise Wireless netwerk op basis van het TP-Link Omada SDN platform. Deze wordt voor het worden gegeven op 30 mei – 1 juni. Meer informatie over deze training is te vinden op sdc.nl/tpna.

Daarnaast wordt de Enterprise Routing & Switching-training aangeboden. Deze training richt zich op de toepassing en configuratie van bekabelde netwerken met enterprise routers en switches in standalone mode.
Neem voor meer informatie contact op met verkoop@sdc.nl.

Terug naar nieuws overzicht