Marc Zegveld wordt directeur TNO unit ICT, Strategy & Policy

21-03-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Marc Zegveld wordt directeur TNO unit ICT, Strategy & Policy

Op 1 april 2023 start Dr. Marc Zegveld. als nieuwe Managing Director voor de unit ICT, Strategy & Policy (ISP). Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor de unit die zich richt op digitale technologieën en transitiemethodieken voor de maatschappelijke uitdagingen en voor economische groei.

Marc Zegveld heeft een brede ervaring. Als managing partner bij adviesbureau TVA Developments adviseerde hij Nederlandse ondernemingen over strategie en beleid.

Na zijn promotie in ondernemingsstrategie combineerde hij zijn werk bij TVA Developments met een aanstelling bij de Technische Universiteit Delft. Daar was hij als Associate Professor verantwoordelijk voor de sectie Technologie, Strategie en Ondernemerschap onderdeel van de faculteit Techniek, Bestuur en Management.

In 2008 is Marc overgestapt naar IBM waar hij onder meer verantwoordelijk was voor ICT en consulting diensten voor alle industriële cliënten in Europa. Hij heeft verschillende boeken en artikelen geschreven. In Het Financieele Dagblad verschenen van zijn hand zo'n 100 columns over strategie, innovatie, technologie en beleid.

Terug naar nieuws overzicht