HP lanceert nieuwe Fortis PC devices

20-03-2023 | door: Anne van den Berg
Deel dit artikel:

HP lanceert nieuwe Fortis PC devices

HP blijft voorzien in de behoefte om overal te kunnen werken, leren en creëren en legt de lat hoger met zijn HP Fortis portfolio. Dit nieuwe portfolio zorgt ervoor dat er bijna overal gewerkt kan worden en dat leerlingen op school, thuis en onderweg op nieuwe manieren aan de slag kunnen. HP speelt hierbij in op de grotere vraag vanuit het bedrijfsleven en het onderwijs naar duurzamere apparaten die samenwerking en taakgericht leren stimuleren. HP heeft hiervoor de volgende generatie van de HP Fortis line-up geïntroduceerd: de HP Pro x360 Fortis 11-inch G11 Notebook PC en HP Fortis x360 11-inch G3 J Chromebook.

De HP Pro x360 Fortis 11-inch G11 Notebook is voorzien van een Intel Processor N100 en N200 CPUs en Intel Wi-Fi 6E WLAN2 module met MU-MIMO3 ondersteuning. De HP Fortis x360 11-inch G3 J Chromebook is uitgerust met Intel Processor N4500, N5100 en N6000 CPUs en Intel Wi-Fi 6 WLAN4 met MU-MIMO3.

Beide apparaten ondergingen met succes 19 criteria voor MIL-STD-810 testen met verbeterde val-, stof- en tuimeltests, en zijn voorzien van een verbeterd toetsenbord met verankerde hoes dat bestand is tegen morsen tot 350ml met samengesmolten rubberen bekleding, voor een robuust5ontwerp en betrouwbare prestaties.

De HP Pro x360 Fortis 11-inch G11 Notebook PC is ontworpen voor werknemers en studenten in blended omgevingen die duurzaamheid, flexibiliteit en tools voor productieve samenwerking nodig hebben:

Hands-on leren wordt ondersteund dankzij een 360-graden scharnier, interactief touchscreen en optionele HP Slim Rechargeable Pen6 waardoor gebruikers productief en creatief kunnen zijn, van het maken van aantekeningen tot tekenen en bewerken.

Het duurzame ontwerp absorbeert schokken van stoten dankzij strak gebonden, samengesmolten rubberen bekleding5 en doorstaat IP5X stof testen8 met succes voor een grotere pick resistance op een verbeterd toetsenbord met verankerde hoes.

Intel Wi-Fi 6E WLAN2 module ondersteunt MU-MIMO3 en HP Extended Range Wireless LAN om verbonden te blijven, zelfs in drukke draadloze netwerken.

De HP Fortis x360 11-inch G3 J Chromebook helpt werknemers en studenten leren, creëren en samenwerken op een interactieve en gepersonaliseerde manier:

Dankzij het x360-scharnier kunnen gebruikers met gemak projecten en opdrachten afwisselen in laptop-, tablet-, tent- of standmodus.
Een optionele autofocus 5MP tweede camera6 in tabletmodus zorgt voor een betere samenwerking dan de vorige generatie camera met vaste focus.
Intel Wi-Fi 6 WLAN4 module ondersteunt MU-MIMO3 en HP Extended Range Wireless LAN zorgt voor geavanceerde draadloze connectiviteit.
Productbeschrijvingen en afbeeldingen zijn hier beschikbaar.

Prijzen en beschikbaarheid

De prijs van de HP Pro x360 Fortis 11-inch G11 Notebook PC zal dichter bij de beschikbaarheid van het product bekend gemaakt worden.

De HP Fortis x360 11-inch G3 J Chromebook zal naar verwachting in maart 2023 beschikbaar zijn vanaf EUR 365,- excl. BTW

Terug naar nieuws overzicht