Dutch IT Channel Awards fotobeelden staan online

Dutch IT Channel Awards fotobeelden staan online

Dutch IT Channel Awards fotobeelden staan online

17-03-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT Channel Awards fotobeelden staan online

De fotobeelden van de Dutch IT Channel Awards, die op 16 maart 2023 in Studio 21 te Hilversum zijn uitgereikt, zijn online te bekijken en gratis te downloaden op de Facebook website van Dutch IT Channel! U kunt de foto's ook bekijken op de website www.dutchitawards.nl.

De Dutch IT Channel Awards zijn op 16 maart 2023 feestelijk uitgereikt in Studio 21 in Hilversum. Nance Coolen presenteerde de galashow samen met Witold Kepinski, Editor in Chief van Dutch IT Channel. Er waren ruim 50.000 stemmen uitgebracht op de meer dan honderd genomineerden in 24 categorieën.

De uitreiking van de achtste editie van de Dutch IT Channel Awards had als thema ‘Hollywood’. De opening van het gala vond plaats met spectaculaire filmbeelden op een big screen. “De Nederlandse IT-branche kon weer samen netwerken en genieten tijdens het grootste tech business gala van Nederland. Ruim 700 genodigden genoten van een goed award-diner dat werd opgeluisterd door mooi entertainment in een zaal vol showbiz ambiance”, aldus Witold Kepinski, Director Content & Editor in Chief Dutch IT-channel.

De show werd afgesloten met de uitreiking van de Editors Choice Award die werd overhandigd aan Marcel Joosten, voormalig marketing manager bij Centralpoint en Dustin.

Bekijk de foto's en download ze gratis!

Terug naar nieuws overzicht
Dutch IT-channel Awards