Atomeus gaat samenwerken met Hoya Nederland

Raoul Rahimbaks, CEO Atomeus

10-03-2023 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Atomeus gaat samenwerken met Hoya Nederland

Atomeus heeft Hoya Nederland als klant verworven. Het consultancybureau gaat zich inzetten voor de optimalisatie van het datalandschap van de producent van brillenglazen en partner van oogspecialisten.

“Hoya Nederland is bezig met verschillende tools een ander datalandschap neer te zetten. Met andere teams en een andere benadering. Atomeus is gevraagd om dit te faciliteren”, zegt CEO Raoul Rahimbaks van het Utrechtse consultancybureau.

Het project wordt in Nederland door Atomeus gefaciliteerd, maar wordt internationaal uitgerold. Het medisch technologiebedrijf heeft voor Atomeus gekozen, omdat er in 2022 een complex traject succesvol is opgeleverd door de team van Atomeus. “Hoya wil met onze samenwerking een geslaagd jaar voortzetten”, stelt Rahimbaks.

De Atomeus-CEO is blij met de nieuwe partner: “We dragen graag bij aan een nieuwe stappen in de optische technologiewetenschap.”

De zorgsector is niet nieuw voor Atomeus. Zo hielp het bedrijf de zorgorganisatie Welzorg met het optimaliseren van haar facturatieproces door middel van een RPA-oplossing. "Met behulp van onze software kunnen wij in een korte tijd resultaten leveren met een bescheiden investering een hoge mate van efficiency”, aldus Rahimbaks.

Terug naar nieuws overzicht