Matt Boris wordt VP Global Go-to-Market bij Zerto

Matt Boris, Zerto

11-03-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Matt Boris wordt VP Global Go-to-Market bij Zerto

Zerto, een dochteronderneming van Hewlett Packard Enterprise, kondigt de aanstelling van Matt Boris aan als vice president van zijn global Go-To-Market-team. Boris leidde hiervoor de verkooporganisatie van Zerto in de regio’s Americas en Azië. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de uitvoering van de wereldwijde go-to-marketstrategie van Zerto.

De aanstelling markeert een aanzienlijke investering van HPE in Zerto om de groei van het bedrijf te blijven versnellen. Boris gaat met zijn expertise Zerto helpen om optimaal gebruik te maken van groeikansen door het exploiteren van nieuwe markten en uitbreiden van zijn aanwezigheid in de regio’s EMEA en APAC, met inbegrip van Australië, Hongkong en Maleisië.

Boris gaat onder meer ook zorgen voor de afstemming tussen de go-to-marketstrategie van Zerto en de activiteiten van managed service provider (MSP)- en kanaalpartners. GreenLake, het edge-to-cloudplatform van HPE zal daarbij een belangrijke drijfveer vormen, en de technologie van Zerto vormt daarbinnen een sleutelrol. De organisatie breidt daarnaast zijn banden met wereldwijde systeemintegrators uit via partnerships met onder meer Deloitte, HCL Tech, TCS en Wipro.

Boris bekleedde eerder diverse managementfuncties bij Zerto. Hij is een voorstander van de interne promotiecultuur van de organisatie en enthousiast over de groeikansen die hij met de uitbreiding van zijn takenpakket kan ontsluiten. "Ik beschouw het als een eer om onze wereldwijde activiteiten aan te sturen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het team van Zerto om de groei van ons bedrijf aan te jagen en uit te breiden naar nieuwe markten."

"De aanstelling van Matt als hoofd Worldwide Go-To-Market geeft blijk van zijn leiderschap en ervaring binnen ons bedrijf”, zegt Gilles Thiebaut, senior vice president Global Partner Sales & Business Development bij HPE. “We hebben er het volste vertrouwen in dat zijn rijke kennis van Zerto en onze klanten en resultaatgerichte aanpak onze bedrijfsprestaties naar een hoger niveau zullen brengen. Onder zijn leiding zullen we een nieuw hoofdstuk in onze bedrijfsgeschiedenis inluiden. We kijken uit naar de kansen en het succes die Zerto staan te wachten."

Zerto heeft daarnaast Ben Jenkins aangesteld als sales director Americas East en Sasha Acosta als sales director Americas West. Hun werk met dat van Boris zal bepalend zijn voor de resultaten van de Zerto Americas-divisie, die momenteel wordt opgeschaald om tegemoet te kunnen komen aan de behoeften van klanten in 2023 en de daaropvolgende jaren. Samen met Vera Wolf, vicepresident sales EMEA zullen zij een wereldwijde aanwezigheid opbouwen, nieuwe klanten werven, bestaande accounts uitbreiden en de go-to-marketstrategie van Zerto in goede banen leiden.

Terug naar nieuws overzicht