CrowdStrike en Dell Technologies bundelen krachten rondom cybersecurity

08-03-2023 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

CrowdStrike en Dell Technologies bundelen krachten rondom cybersecurity

CrowdStrike en Dell Technologies gaan een nieuw strategisch partnership aan. De partijen willen organisaties helpen met het voorkomen, detecteren en reageren op cyberdreigingen.

Het CrowdStrike Falcon platform is voortaan beschikbaar met volumelicenties. Het platform helpt zowel (middel)grote ondernemingen als organisaties in de publieke sector bij het consolideren van uitgaven, platformen en contracten. Tegelijkertijd voldoen ze hiermee ook aan de beveiligings- en compliance-behoeften. CrowdStrike is ook beschikbaar in een breed scala aan Dell-oplossingen, onder andere bij de aankoop van commerciële computers van Dell in de komende maanden.

'Kritiek punt in de huidige digitale wereld'

“Dells keuze voor CrowdStrike voor klanten van elke omvang laat zien dat cybersecurity een kritiek punt is in de huidige digitale wereld”, zegt Daniel Bernard, chief business officer bij CrowdStrike. “De samenwerking tussen CrowdStrike en Dell biedt een belangrijke markttoegang en versnelt de consolidatie van legacy- en point-producten naar het moderne platform voor cybersecurity. Samen maken Dell en CrowdStrike cyberdefensie frictieloos, geautomatiseerd en kosteneffectief – en maken we tegelijkertijd onze missie, het stoppen van datalekken, waar.”

Sam Burd, president Client Solutions Group bij Dell: “Het complexe dreigingslandschap vraagt om een gezamenlijke aanpak, die toonaangevende technologieën en de beste teams samenbrengt om de sterkste verdediging aan onze klanten te bieden. Ons werk met CrowdStrike is hét voorbeeld van hoe we organisaties helpen om cyberdreigingen voor te zijn. We zetten onze strategische samenwerking voort, terwijl het uitgangspunt hetzelfde blijft: klanten helpen hun securityuitdagingen gemakkelijk en eenvoudig aan te pakken.”

Terug naar nieuws overzicht
Security