Cisco pakt uit met nieuwe innovaties op MWC Barcelona

27-02-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Cisco pakt uit met nieuwe innovaties op MWC Barcelona

Bezoekers van de Cisco-stand op het Mobile World Congress in Barcelona zullen zien en horen hoe Cisco nauw samenwerkt met communicatieserviceproviders, systeemintegrators en apparaatfabrikanten om eenvoudige, veilige draadloze ervaringen te bieden om alles en overal met elkaar te verbinden. 

"Om te slagen in het digitale tijdperk, moeten bedrijven vertrouwen op nieuwe softwareplatforms, 5G en nieuwe Wi-Fi-connectiviteitsoplossingen", zegt Jonathan Davidson , Executive Vice President en General Manager, Cisco Networking. "We kijken ernaar uit om klanten te ontmoeten om nieuwe oplossingen te introduceren, waaronder het Cisco Mobility Services-platform, mogelijk gemaakt door onze 5G- en Edge Cloud-technologiestack en IoT Control Center, 5G SA-pakketkern en wereldwijde edge-computing geleverd samen met Qwilt. Met Cisco Private 5G en nieuwe 5G Meraki-routers die door de cloud beheerde 5G WAN-connectiviteit bieden, geven we serviceproviders wat ze nodig hebben om nieuwe bedrijfsmodellen na te streven en de digitale transformatie in verschillende sectoren te versnellen."

Industrieën transformeren

Cisco helpt serviceproviders in meer dan 100 landen bij het bouwen van het internet voor de toekomst om autonome industrieën en verbonden gemeenschappen te versterken. Met een slimme, open 5G-infrastructuur, het Cisco Mobility Services-platform dat meer dan 200 miljoen apparaten aanstuurt en een ongeëvenaard beveiligingsportfolio, ondersteunt het bedrijf een breed scala aan IoT-use-cases die zijn afgestemd op de behoeften van klanten. Er lopen nieuwe projecten met partners als BT Group, KPN, Telenor, Telstra, Telus, Tele2 en TIM om zakelijke klanten te helpen bij het vereenvoudigen van netwerkactiviteiten en het automatiseren van processen om IoT-implementaties van elke omvang snel te beheren. Meer details hier.

Mercedes

Om mensen te helpen veilig, beveiligd en comfortabel in hun voertuigen te werken, heeft Cisco vandaag aangekondigd dat het samenwerkt met Mercedes-Benz om een optimale mobiele kantoorervaring te bieden in nieuwe Mercedes-Benz E-klasse voertuigen. Webex by Cisco zal dienen als de eerste samenwerkingstoepassing van de luxe sedan, en de samenwerking versterkt de gezamenlijke toewijding van Mercedes-Benz en Cisco aan innovatie op het gebied van hybride werk en verbonden voertuigen. Meer details hier.

5G versnellen

Van beheerde services tot cloud-native telco-stacks, Routed Optical Networking en edge computing-oplossingen, hier zijn nieuwe voorbeelden van hoe Cisco zijn klanten helpt 5G-innovatie te stimuleren om aan de behoeften van ondernemingen te voldoen:

 • Cisco lanceert Meraki 5G Gateways met T-Mobile om eenvoudig en schaalbaar zakelijk internet te leveren:  Cisco en T-Mobile hebben plannen aangekondigd om bedrijven Cisco Meraki's allereerste 5G mobiele gateways, de MG51 en MG51E, aan te bieden. Meer details hier.
 • stc werkt samen met Cisco om de reis naar de cloud van stc te versnellen voor grotere flexibiliteit en efficiëntie verbonden ervaringen op schaal. Meer details hier.
 • V.tal schakelt Cisco in om het internet voor de toekomst te bouwen met een multi-tenant 5G-netwerk in Brazilië . Meer details hier.


Nieuwe en uitgebreide partnerschappen

 • Cisco en Intel werken samen om private 5G-technologie-innovatie en wereldwijde IoT-adoptie te stimuleren om alles en overal met elkaar te verbinden Meer details hier.
 • Cisco en NEC brengen 5G-connectiviteit en automatisering naar netwerken over de hele wereld: Cisco en NEC's verbeterde samenwerkingsinspanningen omvatten systeemintegratieoplossingen en potentiële kansen voor automatisering, 5G en gerouteerde optische netwerken om te voldoen aan de toenemende eisen van klanten over de hele wereld. De nieuwe 5G-radio van NEC, UNIVERGE 1200, wordt momenteel gekwalificeerd met Cisco Private 5G. Meer details hier.
 • Cisco en NTT werken samen om private 5G naar zakelijke klanten te brengen en de transformatie van de industrie te versnellen , Logistiek, Gezondheidszorg, Retail en Overheidssectoren. Meer details hier.
 • Cisco en Qualcomm Technologies, Inc. bundelen hun inspanningen om de automatisering, het beheer en de orkestratie van multi-vendor RAN-systemen te vereenvoudigen  om de Private 5G-voordelen voor ondernemingen te versnellen. 
 • Cisco, Red River en Federated Wireless werken samen om de voordelen van Cisco Private 5G naar Amerikaanse overheidsklanten te brengen:  Klanten in de publieke sector kunnen profiteren van de toonaangevende expertise en gecombineerde sterke punten van Cisco, Red River- integratiediensten en Federated Wireless privé draadloos en spectrum management om draadloze ervaringen te verbeteren en uit te breiden en operationele efficiëntie te stimuleren in hun missiekritieke implementaties.
 • Webex Meetings is nu beschikbaar op de nieuwe vlaggenschip-smartphones van de Samsung Galaxy om de efficiëntie van hybride werknemers te vergroten, waar en hoe ze hun werk ook gedaan krijgen. Meer details hier.

Nieuwe producten en oplossingen

Cisco introduceert het volgende nieuwe platform, producten en oplossingen om connectiviteit in het hele netwerk mogelijk te maken, waaronder IoT, 5G vaste draadloze toegang, wifi, routering en meer:

 • Cisco Mobility Services: Het Cisco Mobility Services-platform, geleverd als een service, vereenvoudigt de manier waarop communicatieserviceproviders wereldwijd nieuwe mobiele services bouwen, beheren, beveiligen en leveren. Meer details hier.
 • Cisco Meraki MG51 5G Gateway: Cisco Meraki's eerste 5G-gateway stelt klanten in staat om automatisch een ultrahoge bandbreedte, 5G-aangedreven WAN-uplink van het Cisco Meraki-platform te beheren en in de cloud te beheren. Meer details hier.
 • Cisco Catalyst Wireless Gateway met Secure Remote Access: Cisco geeft hybride en externe medewerkers meer keuzes om verbinding te maken met mobiel of bekabeld breedband door de integratie van de Cisco Catalyst Wireless Gateway en Cisco SD-WAN Remote Access; De door de cloud aangedreven SASE-architectuur van Cisco biedt uniforme beveiliging en naleving.
 • Gecombineerd Wi-Fi6E en ultrabetrouwbaar draadloos backhaul-eindpunt:  met zijn nieuwe Catalyst Rugged Access Point/Wireless Client en Catalyst Heavy Duty Access Point heeft Cisco nu een uitgebreide reeks Wi-Fi 6/6E-ready producten voor het verbinden van vaste en mobiele eindpunten in industriële omgevingen waar mobiel geen optie is.
Terug naar nieuws overzicht
Security