Veeam stelt Dustin Driggs aan als CFO

Dustin Driggs

23-02-2023 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Veeam stelt Dustin Driggs aan als CFO

Veeam Software, speler op het gebied van dataprotectie, benoemt Dustin Driggs (foto) tot Chief Financial Officer (CFO). Driggs gaat leiding geven aan de wereldwijde financiële organisatie van Veeam.

Driggs is een ervaren financieel leider met meer dan 30 jaar ervaring in het opzetten en managen van grote multinationals. Hij maakt de overstap van Barracuda Networks, waar hij meer dan 16 jaar werkte. Meest recentelijk was Driggs CFO en Senior Vice President bij Barracuda Networks. Voor zijn tijd bij dit bedrijf bekleedde Driggs leidinggevende functies bij zowel Cisco als PwC.

"Dustin brengt geweldige ervaring, inzichten en vaardigheden met zich mee", aldus Anand Eswaran, CEO van Veeam. “Met meer dan 5.000 werknemers, 450.000 klanten en meer dan $1 miljard aan ARR is het een spannende tijd in onze ontwikkeling en evolutie. In een digitale wereld is onze waardepropositie van het proactief beschermen van gegevens in elk type omgeving en het helpen van bedrijven om snel te herstellen van onverwachte gebeurtenissen, ongelooflijk belangrijk. Dustin is een waardevolle toevoeging aan ons sterke leiderschapsteam en ik ben ervan overtuigd dat zijn expertise en ervaring een grote impact zullen hebben.”

Terug naar nieuws overzicht
Security