CrowdStrike stelt Michael Sentonas aan als president

Michael Sentonas

10-02-2023 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

CrowdStrike stelt Michael Sentonas aan als president

CrowdStrike benoemt Michael Sentonas (foto) tot president. Sentonas, die sinds 2020 Chief Technology Officer (CTO) bij CrowdStrike was, is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor het leiden van de product- en go-to-market-activiteiten van het bedrijf. Hieronder vallen de teams voor verkoop, marketing, product en engineering, threat intelligence, bedrijfsontwikkeling en voor de CTO.

Sentonas rapporteert aan CrowdStrikes medeoprichter en CEO George Kurtz. CrowdStrikes chief sales officer (Jim Seidel), chief marketing officer (Jennifer Johnson), chief product & engineering officer (Amol Kulkarni) en senior vice president of Intelligence (Adam Meyers) rapporteren rechtstreeks aan Sentonas.

'Bedrijf naar volgende niveau tillen'

“Michael heeft zichzelf bewezen als een unieke leider met een enorme focus op uitvoering. Niemand in de wereld van cybersecurity is meer bedreven in het afstemmen van klantbehoeften op technologie en go-to-market-excellence dan Michael. Door zijn technisch inzicht, marktbeheersing en passie voor winnen is hij zeer gewild bij klanten, werknemers, partners, analisten en investeerders", aldus Kurtz. "Michael is een geweldige partner en zal me blijven helpen om het bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Zijn unieke vaardigheden en leiderschap stellen mij in staat om nog beter met onze klanten en partners samen te werken, terwijl we CrowdStrike blijven opschalen tot een cybersecurity-bedrijf van de hoogste orde."

Sentonas trad in 2016 bij CrowdStrike in dienst als vicepresident Technology Strategy en maakte in 2020 promotie tot CTO. Voor zijn carrière bij CrowdStrike bekleedde Sentonas meerdere leidinggevende functies bij McAfee, waar hij verantwoordelijk was voor sales, go-to-market en technologie. Zo was hij de CTO – Security Connected van de organisatie en Chief Technology & Strategy Officer Asia Pacific (APAC). Ook maakte Sentonas deel uit van McAfee’s Advanced Technology Group, een gespecialiseerd verkoopteam waar hij klanttransacties en go-to-market-strategieën aanstuurde, en toezicht hield op sales engineering en services voor de APAC-regio.

“CrowdStrike werd een van de snelst groeiende cloudbedrijven ooit door het script te herschrijven over hoe organisaties datalekken kunnen tegenhouden en zichzelf kunnen beschermen tegen geavanceerde en meedogenloze tegenstanders. De combinatie van een single lightweight agent, cloud native platform, ongeëvenaarde threat intelligence en menselijke expertise die ons hielp om de moderne endpoint security markt te domineren en de gouden standaard in cybersecurity te worden, heeft ons nu klaargestoomd om een steeds belangrijker onderdeel te worden van het digitale landgoed van onze klanten”, aldus Sentonas. “Het is een zeldzame kans om samen te werken met een oprichter en CEO van het kaliber van George. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen en het geloof dat hij in mij heeft gesteld om onze volgende groeifase te stimuleren.”

Terug naar nieuws overzicht
Security