Roxanne Kruijsman versterkt Xebia als salesdirector security

Roxanne Kruijsman

03-02-2023 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Roxanne Kruijsman versterkt Xebia als salesdirector security

Techconsultancybedrijf Xebia stelt Roxanne Kruijsman (foto) aan als salesdirector security voor Xebia Nederland. Kruijsman treedt toe tot het managementteam van Xebia in Nederland en is verantwoordelijk voor alle commerciële zaken binnen de business unit security.

Kruijsman bouwde de afgelopen vijftien jaar een brede ervaring op als salesprofessional in de IT- en technologiesector. Variërend van infrastructuur en cloud tot licenties. Daarbij heeft zij gewerkt met een grote verscheidenheid aan klanten binnen verschillende sectoren waaronder Booking.com, KLM, Rabobank, Adyen en de Gemeente Amsterdam.

Internationale uitrol

Naast het binnenhalen en verzorgen van nieuwe klanten is zij verantwoordelijk voor de commerciële strategie, met als doel het realiseren van groei. Samen met business unit-manager security Anne-Sophie Teunissen waarborgt Kruijsman het behoud en de groei van kennis en innovatie. Ook draagt zij zorg voor het verder ontwikkelen van de specialisten in het team. Naast de focus op de security-activiteiten in Nederland, krijgt Kruijsman de mogelijkheid om de strategie ook internationaal bij de andere bedrijven binnen Xebia uit te rollen.

“Xebia is een autoriteit binnen alle gebieden waarin we actief zijn”, stelt de nieuwe salesdirector. “We hebben heel bijzondere mensen met ongeëvenaarde kennis in ons securityteam. Het is mijn taak dit nog meer naar buiten te brengen. Ik ben iemand van aanpakken en doorzetten. Bij Xebia krijg ik de kans, de ruimte en de support om groei te realiseren. Dat kan alleen samen met het team. Je kunt als één mens nog zoveel willen, alleen samen zet je echt een resultaat neer.”

Terug naar nieuws overzicht
Security