Techone en Xelion werken nauwer samen

28-01-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Techone en Xelion werken nauwer samen

Techone en Xelion zetten volgende stap in verdere ontwikkeling samenwerking, zo meldt Rob de Zwart: “Techone beschikt over een volledig geautomatiseerd bestel- en leversysteem waarmee nieuwe gebruikers eenvoudig en zonder fouten kunnen worden geactiveerd. Dit systeem is vanaf nu beschikbaar voor alle onderdelen van Techone. Door dit systeem wordt het aansluiten en beheren van klanten enorm vereenvoudigd. Daarnaast voorziet Xelion engineers en verkopers in de expertise om klanten te adviseren. Op deze manier wordt het zeer eenvoudig om succesvol aan te haken op de vraag vanuit de markt naar een betaalbare en makkelijk te gebruiken UC dienst inclusief de daarbij behorende ondersteuning.”

Thijs van den Ende: “De vraag naar managed telefoniediensten in het MKB zal in de komende jaren minimaal 20% per jaar blijven groeien. Niet iedere aanbieder zal daarvan in dezelfde mate profiteren. Waar gebruikers in het verleden genoegen namen met een beheerde PBX met basis telefoniefuncties, is dat nu anders. Een 100% betrouwbare app die werkt in combinatie met elk netwerk is een vereiste, evenals makkelijke tools om de persoonlijke bereikbaarheid de beheren. Xelion kent als Nederlands bedrijf de vragen vanuit de markt als geen ander en is in de afgelopen jaren meermalen genomineerd voor zijn innovatievermogen.”

De samenwerking tussen Techone en Xelion gaat verder dan slechts het volledig geautomatiseerd aanbieden van UC diensten. Telefonie als onderdeel van de beheerde werkplek is complex en vraagt om expertise. We investeren samen in de kennis om gebruikers te adviseren over onder meer bereikbaarheid, security en de integratie met Microsoft-omgevingen. Met focus op MKB-organisaties in Nederland hebben wij korte lijnen naar onze afnemers en vertalen we voortdurend de wensen van gebruikers in nieuwe features in de dienst. Daarmee bieden we de zekerheid dat de Techone Groep zowel nu als in de toekomst optimaal in contact staat met haar klanten en zich daardoor onderscheidt van anderen.

Terug naar nieuws overzicht