Salt Security API Protection Platform beschikbaar via Google Cloud Marketplace

28-01-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Salt Security API Protection Platform beschikbaar via Google Cloud Marketplace

Salt Security, speler op het gebied van API security, kondigt aan dat het bedrijf build partner is geworden voor het Google Cloud Partner Advantage Program. Dankzij de samenwerking hebben gebruikers nu rechtstreeks toegang vanuit de Google Cloud Marketplace tot het Salt Security API Protection Platform. De alliantie geeft Google Cloud klanten de mogelijkheid om snel en eenvoudig gebruik te maken van het Salt Security API Protection Platform. Hierdoor krijgen ze diepgaande inzichten voor betere API discovery, shift-left-mogelijkheden en aanvalsdetectie en -preventie.

Als Google Cloud Build partner kan Salt Security klanten een ongeëvenaard inzicht en controle bieden over al het API-verkeer in de gehele Google Cloud. Als enige API-beveiligingsoplossing die gebruikmaakt van big data, Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML), analyseert het Salt Security platform bijna realtime de activiteiten van miljoenen gebruikers en API-calls. Hierdoor kunnen slechte actoren gedetecteerd en geblokkeerd worden voordat ze hun doel bereiken. Bovendien bevat het Salt Platform een unieke unieke API Context Engine (ACE) architectuur, waardoor API's ook tijdens de build, deploy en runtime fases beschermt worden.

Salt Security biedt een volledige reeks mogelijkheden die beschikbaar zijn op Google Cloud omgevingen, waaronder:

Identificatie van alle actieve API's en de gevoelige data die zij blootstellen;

Runtime bescherming zodat exploits tegen productie API’s gelokaliseerd en gestopt kunnen worden;

Visualisatie van alle API call sequenties, waardoor organisaties gebruikersgedrag kunnen analyseren;

Mogelijkheden voor het opsporen van dreigingen met gedetailleerde tijdlijnen voor aanvallers;

Aanval simulatie mogelijkheden voor API's in ontwikkeling, waardoor beveiligingsgaten geïdentificeerd kunnen worden voordat API's in productie worden genomen;

De mogelijkheid om tijdens runtime inzichten te verschaffen, die ontwikkelaars kunnen gebruiken om de beveiliging van API's te verbeteren.

"Door de toetreding tot de Google Cloud Marketplace versterkt Salt Security alle gevoelige bedrijfsdata en bestanden in het Google Cloud ecosysteem,” zegt Gilad Barzilay, head of business development bij Salt Security. "Bovendien is het mogelijk om Google Cloud Environments te integreren met het Salt Platform. Hierdoor kunnen klanten alle API's, die binnen deze omgevingen draaien, zien en beschermen via dynamische API discovery."

Terug naar nieuws overzicht
Security