LINKIT partnert met tech incubator YES!Delft

26-01-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

LINKIT partnert met tech incubator YES!Delft

Het Utrechtse IT-bedrijf LINKIT kondigt een officiële partnership aan met tech incubator YES!Delft. Met deze nieuwe samenwerking voegt LINKIT zicht bij het uitgebreide ecosysteem startups en partnerbedrijven die zich inzetten voor het maken van impact met technologische innovatie.

YES!Delft werd in 2005 opgericht door TU Delft, Gemeente Delft en TNO. De eerste twee partijen en de Erasmus Universiteit zijn de huidige aandeelhouders. Tegenwoordig is het een van de toonaangevende incubators in Europa. Startups krijgen ondersteuning vanuit de organisatie bij het opzetten van een technische onderneming in zaken als werving en financiering en krijgen toegang tot zakelijke partners en mentoren.

Voor LINKIT is de partnership waardevol vanwege de ruime expertise en ervaring die YES!Delft brengt van met het opzetten, valideren en ontwikkelen van technologische innovaties. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om in contact te komen met startups en andere partnerbedrijven in het ecosysteem die technologische innovaties ook hoog op de agenda hebben staan.

Maaike Stoops, Innovation Lead bij LINKIT: “De energie bij YES!Delft maakt dat het voor ons voelt als thuiskomen in een omgeving waar dagelijks honderden slimme mensen bezig zijn met technologische innovaties. Bij LINKIT is innovatie een van de strategische pijlers en het is dan ook super waardevol om te leren van best practices van succesvolle startup ondernemers en andere partnerbedrijven in het netwerk.” Voor de incubator zijn zakelijke partners tevens erg belangrijk om startups te kunnen blijven ondersteunen in hun reis van idea naar scale-up.

Terug naar nieuws overzicht