Infoblox benoemt Scott Harrell tot CEO

Scott Harrell

17-01-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Infoblox benoemt Scott Harrell tot CEO

Infoblox, speler op het gebied van cloud-first DNS-beheer en -beveiliging, heeft aangekondigd dat Jesper Andersen heeft besloten met pensioen te gaan als Chief Executive Officer en de Raad van Bestuur heeft heeft Scott Harrell aangesteld als de nieuwe President en Chief Executive Officer. Andersen blijft lid van de raad van bestuur en ondersteunt Harrell tijdens de overgang.

Harrell brengt sterke ervaring met uitvoerend leiderschap en portfoliobeheer met zich mee, na twee decennia in leidinggevende functies bij Cisco Systems en Intel te hebben gewerkt. Voordat hij bij Infoblox kwam, was Harrell Senior Vice President en General Manager voor Cisco's Intent Based Networking-businessunit van $ 20 miljard , waar hij toezicht hield op het volledige portfolio en de engineeringteams in de enterprise-, IoT- en datacentermarkten. Hij heeft een MBA van UNC-Chapel Hill , Kenan-Flaglar Business School, en een bachelor in Industrial Engineering van Georgia Institute of Technology .

Vista Equity Partners en Warburg Pincus, Infoblox-investeerders, hebben Harrell zorgvuldig gekozen als opvolger van Andersen.

Terug naar nieuws overzicht
Security